PKK'nın bıraktığı asker kızı ile tanıştı!

Hiç görmediği 1 buçuk yaşındaki kızı Bahar'ı ilk kez kucağına aldı.

PKK'nın bıraktığı asker kızı ile tanıştı!

Yaklaşık 19 ay önce PKK tarafından kaçırılan ve bu sabah serbest bırakılan Gaziantepli Uzman Çavuş Kemal Ekinci'nin evinde büyük sevinç yaşandı. 1 Ekim 2011 tarihinde görev yaptığı Şırnak’ta evinin önünden PKK terör örgütü tarafından kaçırılan Uzman Çavuş Ekinci’nin serbest bırakılması ailesini sevince boğdu. Davul zurna eşliğinde karşılanan Ekinci, “En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde omuzlarda taşındı. 

Diyarbakır'dan beraber geldiği babası Ömer, annesi Nezihe, eşi Dilek Ekinci ve hiç görmediği 1 buçuk yaşındaki kızı Bahar ile evinde hasret gideren Ekinci, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Baba Ömer Ekinci ise çok yorgun olduklarını ve dinlenmek istediklerini belirterek ''Hamdolsun Allah'a. Bütün emeği geçen arkadaşlara, bütün devlet görevlilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.'' dedi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise ''Allah bu mutluluğu doya doya yaşamayı nasip etsin. Annesine kavuştu, evladına kavuştu, işine kavuştu. Allah razı olsun. Güzel bir gündü ama yorucu bir gündü.'' diye konuştu.

Anne Nezihe Ekinci ise oğullarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Cihan
<< Önceki Haber PKK'nın bıraktığı asker kızı ile tanıştı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER