Polisevi'ne el yapımı patlayıcı atıldı

Diyarbakır Polisevi'ne el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi.

Polisevi'ne el yapımı patlayıcı atıldı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bulunan Diyarbakır Polisevi'ne el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi. Polisevi'ne atılan patlayıcılar bahçeye düşüp büyük gürültüyle patladı. Aynı dakikalarda Sento Caddesi'ni de trafiğe kapatan bir grup yine araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı.

Diyarbakır'da eylemler yapan yüzü kapalı kişiler bu sefer Diyarbakır Polisevi'ne saldırı düzenledi. PKK'nın gençlik ve asayiş birimi olarak bilinen YDG-H Bağlar ilçesinde bulunan Sento Caddesi'nde yolu trafiğe kapatarak kimlik kontrolü yaptı. Dün ve önceki gün aynı caddede eylem yapan örgüt mensuplarına polis müdahale etmişti. Bugün de yol kapatma eylemine polis TOMA'larla müdahale ederek yolu trafiğe açtı.

Bu sırada aynı ilçede bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüyle aynı bahçedeki polisevine el yapımı patlayıcı atıldı. Atılan el yapımı patlayıcılar polisevinin bahçesine düştü ve büyük gürültüyle patladı. Bu sırada kimsenin bahçede olmaması nedeniyle şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi. Olaydan sonra saldırganların bölgede bulunan liseye doğru kaçtığı belirtildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Polisevi'ne el yapımı patlayıcı atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER