BBP'li Kartal'dan önemli açıklamalar

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

BBP'li Kartal'dan önemli açıklamalar

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun tertemiz emaneti olan BBP'yi, kamuoyunda itibarsızlaştırmak ve BBP'nin yükselişini engellemek adına belirli odaklar tarafından medyaya servis edilerek aslı astarı olmayan yalan haberler,atılan iftiralar ve hayasızca saldırılar karşısında eğilmeyeceğiz." ifadelerini kullanan Kartal, açıklamalarına şöyle devam etti;


Milletimiz iyi bilsin ki; bu tür haberler, Muhsin Başkanın şehadetini aydınlatmak için değil aydınlatmaya çalışanların önünü kesmek için yapılan kasti haberlerdir. Bu türden haberleri iki yönden değerlendirmek gerekir. Birincisi şehadet süreci aydınlatılmasın, ikincisi BBP büyümesin, hatta kapatılsın.

Ayrıca bu tür haberlerin her ilde çözüm süreci mi, bölünme süreci mi panelleri düzenleyen ve "ülkene sahip çık" programları ile BBP'ye katılımların arttığı bir döneme denk gelmesi her şeyi açıklıyor.

Şehadet sürecinden sonra ihmali, kusuru, hatası olanlar koltuklarında rahat otururken BBP kadroları, bir yandan davanın aydınlanması için gecesini gündüzüne katmış mücadele ediyor diğer yandan Türk Milletinin bekası, varlığı ve birliği için çalışıyor. 

Bu haberi yapanlar eğer Müslümanlarsa, dürüstlerse, tarafsızlarsa Muhsin Başkanı sevenler adına 6 yıldır cevaplarını alamadığımız şu soruları da kendi medyalarından muhataplarına sorsunlar.

Helikopterde ki önemli parçaları söktükleri halde serbest kalmalarına vesile olan 3. yargı paketini kim çıkardı?

Muhsin Başkanın şehadet sürecinin de davasının görüldüğü Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırıldığı 5.Yargı paketini kim yaptı?

Yer tespiti yapıldığı halde aramayı farklı yerlerde yaptırtan kimdi?

Muhsin Yazıcıoğlu bulundu, getirildi diye basına konuşan dönemin Kayseri Valisini kim Danıştay üyesi olarak atadı ?

Dönemin Kahramanmaraş Valisini önce Kamu Güvenliği Müsteşarı daha sonra büyükelçi kim yaptı?

Aletleri "keçiler mi söktü" deyip sonra susan kimdi?

Radarları karartan veya radar görüntülerini vermeyen kim veya kimler?

Bu çağda ve bu yüksek teknolojide Konuşan Bir İnsanı bulamayan veya bulduramayan kim veya kimler?

Davaya kısmi takipsizlik veren savcıyı, Başsavcı olarak kim terfi ettirdi?

Helikopterin uçuş güzergahında jetler uçtu mu uçmadı mı ?

Bu şüpheleri aydınlatması gerekenleri muhatap alınmayıp, helikopteri kim tuttu, parasını kim verdi gibi saçma sapan haberlerin emir ve talimatla yapıldığı net görülüyor.

Bu tür oyunlar, cennet mekan Muhsin Başkana karşı da oynandı, Hrant Dink olayında Muhsin Başkanı köşeye sıkıştırmaya çalıştılar tutmadı, Allah şahit olsun ki bugün üzerimizde oynan oyunlarda tutmayacak.

BBP, kurulduğu günden bugüne kadar doğrunun, Hak'kın, haklının yanında oldu. BBP; mazlumların, mağdurların, hakkı yenmişlerin, Anadolu çocuklarının bükülmez bileğidir. Bu bileği bükemeyecekler.

Anlaşılan odur ki bu çözülme sürecine karşı çıkan kim varsa kamuoyunda itibarsızlaştırma adına her türlü yollar deneniyor.

Dost Düşman şunu bilsin ki ;

Allı Morlu Türkmen kervanı olan BBP, genel başkanımız sayın Mustafa Destici Bey'in liderliğinde hak bildiği yolda yürümeye devam edecektir. Bu dava tertemiz mazisi ile bizlere emanettir. Onu geleceğe taşımak ve ehil ellere devir etmek için canımız pahasına mücadeleye devam edeceğiz. Kim bu kervanın önünü kesmeye kalkarsa karşısında Alperenleri bulacaktır.

<< Önceki Haber BBP'li Kartal'dan önemli açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER