Sabah'tan Kimse Yok Mu'ya belgesiz iftira

Yolsuzluk Operasyonları sonrası karalama kampanyası başlatan hükümete yakın Sabah Gazetesi, yalanda sınır tanımıyor.

Sabah'tan Kimse Yok Mu'ya belgesiz iftira

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nun ardından karalama kampanyası başlatan hükümete yakın Sabah Gazetesi, yalanda sınır tanımıyor.

Daha öncede Kimse Yok Mu Derneği ile alakalı birçok yalan habere imza atan Havuz medyasına ait gazete, hiçbir belge ve somut delil sunmadan bir yalan haberi daha sürmanşetine taşıdı. İftira dolu haberde İçişleri Bakanlığı'nın Kimse Yok Mu derneğine ilişkin sözde bir denetim raporunu öne süren gazete, raporda Somali'ye yapılan milyonlarca TL'lik yardımın izinin kaybettirildiği, paraların amaç dışı kullanıldığı gibi asılsız bir yalana imza attı. 

Kimse Yok Mu Genel Başkanı İsmail Cingöz, Twitter'dan yaptığı açıklamada haberin Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik medya üzerinden iftira, karalama ve linç operasyonu olarak nitelendirdi. Cingöz ayrıca  bunu planlayan, teşvik eden, icra eden tüm kişi ve kurumlarla alakalı adli idari her türlü hukuki süreci başlatacaklarını da Twitter hesabından duyurdu. "Anasının helal ak sütü kadar tertemiz, pırıl pırıl Kimse Yok Mu gibi gibi bir dernek değil ülkemizde dünyada az vardır" diyen Cingöz, "müfteriler buyursunlar Kimse Yok Mu kadar hizmet eden, şeffaf ve hesap verebilirliği ilke edinmiş tek bir dernek göstersinler." sözleri ile yalan habere isyan etti...

<< Önceki Haber Sabah'tan Kimse Yok Mu'ya belgesiz iftira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER