Şaka değil gerçek! O yaşayan bir 'ölü' gibi..

Yaşıyor ama, resmiyette ölü olarak gözüküyor. Hayatı tamamen kabusa dönen vatandaşın ilginç hikayesi..

Şaka değil gerçek! O yaşayan bir 'ölü' gibi..

Antalya'nın Alanya' ilçesinde yaşayan Hakan Ceyhan nüfusta ölü olarak gözüküyor. İş bulmakta ve resmi işlemlerini yapmakta zorlanan Ceyhan'ın hayatı kabusa döndü. Her şey o askerde iken ağabeyinin onun adına kimlik çıkartmasıyla başladı..

Hakan Ceyhan, 2001 yılında askere gitti. Asker kaçağı olan 35 yaşındaki abisi Gökhan Ceyhan, nüfus dairesine giderek kendisini kardeşiymiş gibi tanıttı. Kimliğinin kaybolduğunu söyleyen abi, kardeşinin adıyla kendine yeni bir kimlik çıkarttı. 

Hakan Ceyhan, abisinin ceza almaması için duruma önce sessiz kaldı. Fakat evlenmek istediğinde ilk zorlukla karşılaştı. Çünkü nüfusta evli gözüküyordu. O da imam nikahıyla evlendi. 

Mart 2013'te abisinin vefat etmesiyle daha büyük bir zorlukla karşılaştı. Abisinin cenaze evrakında, kendi isminin ölü olarak geçtiğini fark etti. Artık o, resmi olarak ölüydü. Durumu düzeltmek için hemen avukata koştu.

İş bulmakta zorlanan Ceyhan'ın hayatı tam bir kabusa döndü. 33 yaşındaki Hakan Ceyhan, şimdi yaşadığını kanıtlamaya çalışıyor.
<< Önceki Haber Şaka değil gerçek! O yaşayan bir 'ölü' gibi.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER