Seçim sonuçlarını Samanyoluhaber.com'da

Türkiye sandık başında. Yasakların kalktığı andan itibaren seçim sonuçları özel seçim sayfamızdan takip edebilirsiniz.... İl il, ilçe ilçe 2014 yerel seçim sonuçları samanyoluhaber.com'da...

Seçim sonuçlarını Samanyoluhaber.com'da

Samanyoluhaber.com, seçim sonuçlarını anlık olarak özel seçim sayfasından duyuracak. Yerel Seçim için titizlikle tasarlanan seçim özel sayfasında il, ilçe ve bölgesel sonuçlar, partiler ve adaylar en hızlı ve anlaşılır grafiklerle sunulacak. Yasaklar kalktıktan sonra secim.samanyoluhaber.com sayfasına girerek sonuçları sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz...

AYRICA SAMANYOLU HABER TV EKRANLARINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Türkiye 30 Mart günü sandık başına gidiyor, merak edilen sonuçları Samanyolu Haber Tv açıklıyor. Saat 16:00'da başlayacak özel yayın, YSK'nın yayın yasağı kalkmasından itibaren sonuçları duyurmaya başlayacak. 

Seçim yarışında son durum ayrıntılı grafikler, video, fotoğraf ve analizler, partilerden sıcak haberler, seçim özel sayfaları, en hızlı haber akışıyla www.samanyoluhaber.com seçim ekranında. Seçim yasağı kalktıktan sonra secim.samanyoluhaber.com sayfasına girerek sonuçları sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz...

2014 YEREL SEÇİMLERİNDE KAÇ SEÇMEN OY KULLANDI?

2011'de 50 milyon olan seçmen sayısı 2014 yerel seçimlerinde toplam 52 milyon 695 bin 832 kişiyi yükseldi. 2014 yerel seçimlerinde mahallelerde 169 bin 213 sandıkta 48 milyon 55 bin 316 seçmen; beldelerde 3 bin 379 sandıkta 820 bin 194 seçmen ve köylerde 21 bin 718  sandıkta 3 milyon 820 bin 321 seçmen oy kullanacaktır. Ancak bu rakamlara cezaevlerinde kurulacak sandıkların seçmen sayıları dahil edilmemiştir. 

 "Seçim Özel" canlı yayını 32 saat kesintisiz olarak sürecek. Sonuçlar, görsel tasarımlı özel seçim programıyla ekranlara gelecek.
 
Samanyolu Haber ekipleri, onlarca bağlantı noktasından naklen yayınla Türkiye'nin seçim atmosferini izleyicilerle buluşturacak.
 
Seçime özel hazırlanan stüdyoda, uzman isimler seçimin nabzını tutacak, sonuçları analiz edecek. Aralarında İhsan Yılmaz, Önder Aytaç, Niyazi Öktem, Mehmet Altan, Ufuk Uras, Hayko Bağdat, Savaş Genç, Mahmut Akpınar, Ünal Tanık, Murat Aksoy, Nurşen Mazıcı, Eser Karakaş, Ali Bulaç, Derya Sazak, Gültekin Avcı, Şahin Alpay, Mümtaz’er Türköne, Orhan Kemal Cengiz, Ahmet Turan Alkan, Adem Yavuz Arslan, Yavuz Baydar, Bülent Korucu, Mehmet Kamış, Abdülhamit Bilici, Bülent Keneş, Ali Akkuş, Turhan Bozkurt, Selim Budak'ın da olduğu birçok konuk sandık sonuçlarını değerlendirecek.
 
Seçimde dakika dakika yaşanan gelişmeler, en doğru en hızlı seçim sonuçlarıyla beraber özel yayınla aktarılacak.
 
30 Mart akşamı Samanyolu Haber Tv olarak seçim heyecanını ekranlarınıza getireceğiz. 
 
Seçim Özel, 30 Mart Pazar saat 16:00’dan itibaren Samanyolu Haber Tv'de.
 
Ayrıca Samanyoluhaber.com, seçim sonuçlarını anlık olarak sanal alemden duyuracak. Yerel Seçim için titizlikle tasarlanan seçim özel sayfasında il, ilçe ve bölgesel sonuçlar, partiler ve adaylar en hızlı ve anlaşılır grafiklerle sunulacak.

<< Önceki Haber Seçim sonuçlarını Samanyoluhaber.com'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER