Şehit eşi boynunda yüzüğüyle dimdik durdu

Diyarbakır’da hamile eşine meyve almak için gittiği pazarda katledilen astsubayın eşine Şehadet Belgesi verildi. 6 aylık hamile olan şehit eşi, komutanın kendisine sarılmasıyla gözyaşlarına boğuldu

Şehit eşi boynunda yüzüğüyle dimdik durdu

Diyarbakır'da 29 Ekim’de hamile eşine meyve almak için gittikleri pazarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun eşi 6 aylık hamile Esra Aydoğdu'ya Şehadet Belgesi verildi.

Eşinin yüzüğünü boynuna takan 24 yaşındaki Esra Aydoğdu, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk ve eşi Tülay Öztürk’ten Şehadet Belgesi’ni aldığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

21 ASTSUBAYA HÜRKUŞ ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ
 
Astsubay Vecihi HÜRKUŞ Onur Ödülü töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Onurunu adeta bebeğiyle paylaşırcasına eli sürekli karnında olan Esra Aydoğdu, Orgeneral Öztürk, anlını öptüğü sırada gözyaşlarına boğuldu. Kartal Vakfı Başkanı Aynur Aksoy da Esra Aydoğdu'ya vakıf adına alınan evin tapusunu verdi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ilk defa düzenlenen Astsubay Vecihi Hürkuş Onur Ödülü töreninde 21 astsubay da çeşitli başarılarından dolayı ödüllendirildi.

ORGENERAL ÖZTÜRK: HAİN PLANLARA ENGEL OLACAĞIZ

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, terörizme karşı Hava Kuvvetleri’nin kararlılık ve fedakarlıkla mücadeleye devam edeceğini belirterek, “Söz veriyorum ve tekrar vurguluyorum. Personelimin ve benim bu milletin birliğine ve bu kutsal vatan topraklarının bütünlüğüne uzanan her türlü hain eylemle yapılan her türlü hain planın önündeki en büyük engel teşkil edeceğini bir kere daha söylüyorum”
dedi.
<< Önceki Haber Şehit eşi boynunda yüzüğüyle dimdik durdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER