Sel 4 katlı binayı böyle yuttu

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda, öğleden sonra yıkılan yarısı inşaat halindeki binanın yanındaki 4 katlı bina da yıkıldı.

Sel 4 katlı binayı böyle yuttu

3 ailenin yaşadığı binanın heyelandan hemen sonra boşaltılması, olası bir can kaybını önledi. Ordu'nun Ünye ilçesinde geceden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Saca Mahallesi'nde Tabakhane Deresi yanında öğleden sonra yıkılan iki katlı inşaat halindeki binanın yanındaki 4 katlı bina da yıkıldı.
Hasan Çaylak, Kemal Kılıç ve Azmi Arslan'ın aileleri ile yaşadığı binanın heyelandan hemen sonra yetkililer tarafından boşaltılması olası bir can kaybını önledi.

Bu arada, Ordu Valiliği yaşanan gelişmeler üzerine Kriz Merkezi oluşturdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı köprülerin yıkılması sonucu birçok yerleşim birimi ile ulaşımın sağlanamadığı açıklandı. Açıklamada, yağışlar nedeniyle gün içinde ulaşıma kapanan Ünye-Samsun karayolunun trafiğe açıldığı, ancak Ünye-Tekkiraz ve Ünye-Çaybaşı yolunun halen trafiğe kapalı olduğu belirtildi.

<< Önceki Haber Sel 4 katlı binayı böyle yuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER