Serbest kalan komiser yardımcısı konuştu

Polislere yönelik operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılanlardan komiser Necati Arslan, sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Serbest kalan komiser yardımcısı konuştu

Yolsuzluk operasyonlarından sonra göreve gelen emniyet yetkililerinin kendisinden beraber çalıştığı meslektaşlarına iftira atmasının istendiğini belirten Necati Arslan, “Bu zalimler güruhu şunu bilsinler ki defalarca evimize gelip kelepçeyle bizi alsalar da eksi 7. katta günlerce tutsalarda, cezaevlerinde canilerle aynı koğuşa tıksalarda bu çektiğimiz eza ve cefa bizim için şereftir.” dedi.

Arslan, “Vatana hizmetin ne demek olduğunu başta ailemizden sonra polis kolejinden ve akademisinden devlet terbiyesi alarak öğrendik. Vatana hizmetin ne demek olduğunu bilmeyenler bizi anlayamazlar.” diye konuştu. 

17 Aralık sürecinden sonra 3 ay yeni gelen kadrolarla çalıştığını aktaran Arslan, “Üst yönetimden önceden çalışmış olduğum mesai arkadaşlarıma adeta iftira atmamı istediler. İsim vermeyim. Gerekli suç duyuruları yapıldı. Şunu bilsinler ki biz bu ülkenin vatan evlatlarıyız hiçbir hukuksuz iş yapmadık, yapmayız da.” ifadelerini kullandı. 
<< Önceki Haber Serbest kalan komiser yardımcısı konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER