Şok görüntüler! PKK'lılar şehir merkezinde polise böyle ateş açtı

Kobani eylemleri sırasında çekilen bu görüntü gündeme bomba gibi düşecek. PKK'lılar şehir merkezinde kaleşnikofla ateş açıyor, polis 'yaklaşmayın emri' sebebiyle müdahale edemiyor.

Teröristler şehir merkezine indi!

Kobani protestoları sırasında oldukça gergin günler yaşayan Türkiye, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde terör örgütü KCK / PKK üyesi kişilerin sokakları nasıl karıştırdığına şahit olmuştu.
40 kişinin hayatını kaybettiği olaylarda birçok ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, birçok uzman ve İktidar partisi üyeleri, sokakların hakimiyetinin bir süreliğine terör örgütü üyeleri tarafından ele geçirilmiş olabileceğini belirtmişti. Halen birçok il ve ilçede kurtarılmış bölgeler inşa edildiği de iddialar arasında.

İşte o günlere ait bir MOBESE kamerasına ait görüntüler ortaya çıktı. İçişler Bakanlığı kaynaklarından SAMANYOLU HABER'in elde ettiği görüntüler, 9 Ekim günü akşam 22.00 sıralarında Şırnak-İdil yolunda, şehir merkezinde çekilmiş.

ZIRHLI GİTSİN TEKLİFİNE, 'YAKLAŞMAYIN TALİMATI VAR' İTİRAZI
Görüntülere göre terör örgütünün silahlı dağ kadrosundan olduğu görülen 2 PKK üyesi, kaleşnikof silahlarla şehrin göbeğinde defalarca güvenlik güçlerine ateş açıyor. MOBESE kamerasından durumu değerlendiren polislerse zırhlı aracın bölgeye intikal ettirilmesi ya da özel harekat polisinin operasyon yapması gerektiğini konuşurken bir polisin '100 metreden fazla yaklaşmayın talimatı var' hatırlatması net şekilde duyulabiliyor. teröristlerin zırhlıyla daha uzaktan vurulabileceklerini hatırlatan bir polisse PKK'lıların ateş açmasına atfen 'bu görüntüler buradayken indirsek hiçbir şey olmazdı' dediği duyuluyor.*


AHMET DOĞAN / ÖZEL HABER

 *(Polislerin kendi aralarındaki konuşmaları, güvenlik açısından SAMANYOLUHABER.COM tarafından silinmiştir)
<< Önceki Haber Şok görüntüler! PKK'lılar şehir merkezinde polise... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER