Suriyelilerin yaşadığı evler yandı

Suriyelilerin yaşadığı 3 ayrı gecekonduda aynı anda yangın başladı.

Suriyelilerin yaşadığı evler yandı

Yangınlara çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, yangın çıkan evlerde Suriyelilerin kaldığı öğrenildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesi İsmet Paşa Mahallesi Uzunyol Sokak üzerinde bulunan 3 gecekonduda aynı anda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, evlerde yaşayan Suriyeliler tahliye edildi.

Saat 15.00 sıralarında itfaiyeye gelen ihbar üzerine İsmet Paşa Uzunyol Sokak'a itfaiye ekibi gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, alev alev yanan gecekonduya müdahale etmeye başladı. Alevlere teslim olan gecekondunun çatısı, söndürme çalışmaları sırasında çöktü. Çökme anında çatının altında kimsenin bulunmaması nedeniyle, ölen ya da yaralanan olmadı. Bu arada, yanan gecekondunun bitişiğinde yaşayanlar, balkondan kovalarla su atarak alevleri söndürmeye çalıştı.

Söndürme çalışmaları sürerken, aynı anda sokağın başlarında bulunan başka bir gecekondunun daha yandığı ihbarı geldi. Bu yangın noktasına da çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Bu yangın da söndürülmeye çalışılırken, iki gecekondu arasındaki 3. bir gecekondunun daha yandığı ihbarı geldi. Buraya da itfaiye ekipleri gönderildi.

Aynı anda 3 ayrı gecekondudaki çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangınlar sırasında evlerde bulunan Suriyeliler, polis ekipleri tarafından evlerden dışarı çıkartıldı. Suriyeli aileler yangını izlemekle yetindi.

Gecekonduların yandığı sırada, aynı sokakta yapılan düğün ise dikkatlerden kaçmadı.
Polis ekipleri yangınlarla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN
<< Önceki Haber Suriyelilerin yaşadığı evler yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER