Tokat yiyen polisten takdir edilecek davranış!

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube müdürü Murat Çetiner Sebahat Tuncel'den mahkeme yolu ile aldığı 36 bin 720 lira tazminatın ilk taksidi ile bakın ne yaptı!

Tokat yiyen polisten takdir edilecek davranış!

  • Sebahat Tuncel'den tokat yiyen Murat Çetiner, 36 bin 720 lira tazminat kazandı
  • Çetiner tazminatın ilk taksidiyle Şırnaklı öğrencilere hediyeler dağıtıp, yardımda bulundu
Şırnak Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube müdürü Murat Çetiner, Silopi ilçesinde kendisine tokat atan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'den mahkeme yolu ile aldığı 36 bin 720 lira tazminatın ilk taksidi ile Şırnaklı öğrencilere hediyeler alıp nakdi yardımında bulundu. 

Silopi ilçesinde 21 Mart 2011'de yürümek isteyen BDP'liler ile tartışan ve BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in tokat attığı Şırnak Güvenlik Şube müdürü Murat Çetiner, Silopi Asliye Hukuk Mahkemesine açtığı davada Tuncel'den yasal faizi ile birlikte 36 bin 720 lira tazminat kazandı.

İLK TAKSİDİNİ ALDI

14 taksit halinde BDP'li Tuncel'den tazminat kazanan Güvenlik Şube müdürü Çetiner, aldığı ilk taksiti Toplum Destekli Polislik müdürlüğüyle İstiklal ilkokulunda eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler aldı ve zarflar içerisinde çocuklara para yardımında bulundu.

GÖREV SÜRESİ DOLMASINA RAĞMEN ŞIRNAK'TAN AYRILMADI

Şark görevinin 2 yıl olmasına rağmen 4 yıldır Şırnak'ta halen görev yapan Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, aldığı tazminat paralarını eğitime harcayacağını söyledi.



ŞIRNAK GÜZELLİKLERLE ANILSIN

Şırnak'ın eğitim ile anılmasını istediğini söyleyen Çetiner, "Maalesef tatsız bir olay yaşadık, olmaması gereken bir olaydı. Fakat biliyorsunuz ülkemiz bir hukuk devleti. Bizde konuyu yargıya taşıdık ve yargı bu konuyla ilgili bir karar verdi. Tazminat davası açmıştık, kazandık. Daha önce ifade ettiğim gibi bugün bu tazminatı özellikle şehitlerimizin çocukları ve yine desteğe muhtaç Şırnak'lı çocuklarımızın eğitimine kullanıyoruz. Şırnak'ın eğitim ve güzellikleriyle anılmasını istiyoruz" dedi.

<< Önceki Haber Tokat yiyen polisten takdir edilecek davranış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER