Türkiye'de oynanan oyunu açıkladı ve cemaatleri uyardı

Merkez Parti lideri Abdurrahim Karslı, AKP’nin bütün cemaatleri yok etmeyi hedeflediğini söyledi.

Türkiye'de oynanan oyunu açıkladı ve cemaatleri uyardı

Güneydoğu’nun bölünmesinin hukuki altyapısının hazırladığını öne süren Karslı, tek engelin Hizmet Hareketi olarak görüldüğü için hedef haline getirildiğini belirtti. Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, AKP’nin hizmet hareketini yok etme girişimini, Türkiye’nin bölünmesinin önünde engel olarak görmesine bağladı.

AKP’nin Güneydoğu’nun bölünmesinin hukuki altyapısını hazırladığını öne süren Karslı, insanların “Lanet olsun verin kurtulun” noktasına getirildiğini kaydetti. Şu anda Güneydoğu’da bölünmenin önünde bir tek engel olarak milli ve manevi unsurlar, yani hizmet hareketinin kaldığını dile getirdi. “Hizmete savaş açmalarının sebebi bu. Bugün hizmet hareketi konuşmasa Tayyip Erdoğan’ı tenkit edebilecek kimse yok. Diğerleri de susar, merkez medyadan çıkan biraz cılız seslerin nedeni hizmet hareketinin bağırmasıdır” dedi.

HERKESİ?KANDIRDI

Karslı, Tayyip Erdoğan’ın bugün yaşananlara sessiz kalan diğer cemaatlerin her birine bir şeyler vererek bağladığını ileri sürdü.
“Bütün cemaatleri kandırdı kendi cemaatini oluşturuyor. Maksadı bütün hizmet cemaatlerini yok etmek” ifadelerini kullandı. Risale-i Nurlar’ın devlet tekeline alınmasını buna örnek gösterdi. “Türkiye’de vicdanlar sustu eğer bunu harekete geçiremezsek hepimize geçmiş olsun” dedi.

AKP DİNİ TAHRİF EDİYOR

Küresel güçlerin kim iktidarda ise onun absorbe edebileceği işleri yaptırdığını hatırlatan Karslı şunları söyledi: “AKP hükümeti dindarız diye ortaya çıktığı için özellikle dini tarif etti. Türkiye’nin bölünmesi ve Ortadoğu’da yapılacak işleri onlarla yaptılar. Buna delil arayamaya gerek yok her şey ortada.”

TÜRKİYE'DE HUKUK ASKIYA ALINDI

14 Aralık operasyonu ve Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında çıkarılan tutuklama kararını yorumlayan Karslı, Türkiye’de hukukun askıya alındığını söyledi. Bu durumun Türkiye’yi faşizme götüreceğini belirtti. “Amerika bu işe evet demez. Çünkü hukuku işletirler. Türkiye’deki hukuksuzluklar uluslararası arenada da gündeme gelecek. Bediüzzaman da 30 yıl muhakeme edildi” diye konuştu.

MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRACAKLAR


Türkiye’de de Müslümanlar’ın birbirine kırdırılmak istendiğinin altını çizen Karslı şöyle devam etti: “Ergenekon, Balyoz, 17-25 Aralık ve hatta 14 Aralık operasyonlarının arkasında küresel güçler var. Çünkü ehli iman ve insaf sahibi bir hükümet bu kadar hukuksuzluğa cevaz veremez. Türkiye’yi Suriye gibi bir hale getirmek istiyorlar.”

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Türkiye'de oynanan oyunu açıkladı ve cemaatleri uyardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER