Twitter üzerinden bir tuhaf kampanya

Meclis çatısı altında bulunan AK Partili milletvekillerine ilginç bir e-posta yollandı.

Twitter üzerinden bir tuhaf kampanya

Dershane ve okuma salonlarının kapatılmasıyla ilgili yasa taslağı sıcaklığıyla gündemdeki yerini korurken Twitter üzerinde örgütlenen bazı kullanıcılar kapatmayı savunan Trend Topic çalışmaları ve twitter kampanyası için harekete geçti.

Fikirlerini kamuoyuna duyurmak için kampanya yapmaya hazırlanan bu kullanıcıların izledikleri yöntemse akıllara durgunluk verecek cinsten oldu. Daha önceden hazırladıkları bazı kalıp cümleleri elektronik ortamda dağıtan ve milletvekillerine gönderilmesini de sağlayan ekibin, tweet atılması için 'biraz da mizahi unsurlar başlığı altında' Türk büyüklerine atfen kurdukları tuhaf cümleleri dikkat çekti.

İşte milletvekillerine gönderilen o e-posta:

Sayın Milletvekilimiz 
AK Parti Genel merkez tarafından gündemde olan dersanelerle ilgili tweetlik bilgi notu hazırlanmıştır.
Bu akşam saat 20.30'da @AKekip_TT hesabından başlayacak başlıkla Twitter'dan dersaneler konusu üzerine yoğunlaşacağız. Bu konuda desteklerini bekliyoruz. 

BİRAZ DA MİZAHİ HUSUSLAR
 
İŞTE ŞOK GERÇEKLER
Dedem kanser olmuştu. Doktorlar hiç umut yok. Evegötürün, bekleyin demişti. Aklımıza geldi. Bir de hocamizin Dershanesine götürelim dedik. İyi kigoturmusuz. Dedem 10 yıldır yaşıyor. Hiç bir rahatsızlığı kalmadı.
 
 
Fatih Sultan Mehmet anlatıyor: "Atalarımız 25 sefer yapmışlar. İstanbulu bir türlü alamamışlar. KomşumuzV asfiye teyze 'Altunizade'de FEM adında bir dershane acmışlar bir de oraya gidin' dedi. İyi ki gitmisiz. Orada Ak Şemsettin hocayla Tanistik. Bana İstanbulu nasıl fethedecegimi Dershane öğretti. Ya bir de dershaneye gitmeyeydim!"
 
 
"Dershaneler bir milletin atardamarlarıdır.Kapatirsaniz millet ölür." 
Kemal ATATÜRK 
 
 
"Kuduz aşısını bulmamdaki tek destekçim hocamızın açtığı dershanelerdi." 
PASTÖR
"Eğer Hocamızın açtığı Dershaneye gitmeseydim ampülüasla bulamazdım." 
THOMAS EDİSON
 
 
"En büyük eserim olan MESNEVİ tüm dünyaya ışık tutuyorsa bunun sebebi gittiğim ışık evleri ve hocamızın açtığı Konya Sabah dersanesine gitmemdir." 

<< Önceki Haber Twitter üzerinden bir tuhaf kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER