Umut'tan iyi haber var!

2008 yılında bir arabanın altında kalarak felç kalan Umut'tan gelen haberler sevindirdi

Umut'tan iyi haber var!

Antalya’da 2008 yılında bir arabanın altında kalarak felç olan Rus genci tedaviye olumlu cevap vermeye başladı. Gülsüm Kabadayı isimli bayanın 5 yıldır baktığı Rus genci, Rus TV'lerine tepki verirken, tebessüm etmeye ve 'anne' demeye başladı.

 ‘Umut’ ismi verilen Rus gence dönemin Devlet Bakanı, Nimet Çubukçu’nun da yardımı ile kimlik kartı çıkartıldığını ve 'Mustafa Öz' ismi konulduğunu belirten Gülsüm Kabadayı, "Umut için ‘Kıyma makinesinden geçti, düzelmez’ denilmişti. Şu an durumu çok iyi. Uygulanan tedavi ile bilinci açıldı hatta arada gülüyor ve ‘anne’ diyebiliyor. Tedavi süreci kapsamında da Rusya’dan terapistlerin geldi. Onlar Umut’un çok akıllı olduğunu bizi anladığını söyledi. Şu anda onun için oyuncak seansı yapılıyor. 5 aydır çok daha iyi.” diye konuştu.

‘EVE GELEN MİSAFİRLER ARTTI’

Rusya'da katıldığı Pust Govoryat televizyon programının ardından hayatının manevi olarak değer kazandığını dile getiren Kabadayı, “O kadar farklı dostlar edindim ki, bu insanlar bana İslam dinini bile sordu. Bana hep ‘Sen nasıl bir insansın, bunu anne baba yapamaz, sen nasıl bakıyorsun sabırla’ diyorlar. Ben de Rabbimin izniyle yapıyorum, diyorum. Onlar(Rusya’dakiler) benim emeğime saygı gösterdi.” şeklinde konuştu.

<< Önceki Haber Umut'tan iyi haber var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER