Uyuşturucu operasyonunda ilginç savunma

Baskın yapılan evdeki şüpheliler; Bizim uyuşturucu ile işimiz yok. Biz ailece.....

Uyuşturucu operasyonunda ilginç savunma

  • Narkotik polisi İstanbul'da dev bir operasyon gerçekleştirdi.
  • 45 adrese yapılan baskınlarda, 18 kişi gözaltına alınırken bir çok uyuşturucu maddesine de el konuldu.
  • Baskın yapılan evdeki şüpheliler,  “Bizim uyuşturucu ile işimiz yok. Biz ailece hırsızız.” diyerek kendilerini savundu. 

İstanbul narkotik polisinin Sarıgöl Mahallesi’ne düzenlediği operasyonda filmleri aratmayan sahneler yaşandı. Operasyon helikopterden ve yerden saniye saniye görüntülendi. Baskın yapılan bir evdeki şüphelilerin, “Bizim uyuşturucu ile işimiz yok. Biz ailece hırsızız.” demesi dikkat çekti. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet polisi ve polis helikopterlerinin de katılımıyla Sarıgöl Mahallesi’ne operasyon düzenledi. Çevik kuvvet polisleri henüz gün doğmadan mahalleyi ablukaya aldı. Polis helikopterleri de operasyonu havadan takip edip gelişmeleri operasyon ekiplerine bildirdi. Operasyonda ihtara rağmen açılmayan kapılar koçbaşı ile kırıldı. Kaçmaya çalışan şüpheliler ise çatılarda yakalandı. Operasyon görüntüleri aksiyon filmlerini aratmadı. 

10 aylık bir çalışmanın ardından belirlenen 45 adrese giren polis, belirlenen 21 şüpheliden 18’ini gözaltına aldı. Bir kişinin operasyon öncesi askere alındığı belirtildi. Yaklaşık bin polisin katıldığı operasyonda 150 gram esrar, 249 extacy, 110 gram bonzai ve 2 gram kokain ile glock marka bir silah ele geçirildi. 

'BİZ ALİECEK HIRSIZIZ'

Baskın yapılan bir evde ise ilginç bir diyalog yaşandı. Kapıyı kırarak söz konusu eve giren polis, şüpheli şahısları yere yatırdı. Polisin geldiğini gören şüphelilerden biri, “Biz ailece hırsızız. Bizim uyuşturucu ile işimiz olmaz.” dedi. Bir diğer şüpheli ise “Benim hırsızlıktan 170 dosyam var.” diye kendini savundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu operasyonunda ilginç savunma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER