Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçını nasıl izleyebilirsiniz?

Sarı lacivertli takımın bu önemli sınavını Star TV ve Samanyoluhaber.com'dan takip edebilirsiniz.

Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçını nasıl izleyebilirsiniz?

VİKTORİA PLZEN: Kozacik, Mesta, Plzen, Reznik, Cisovsky, Prochazka, Kovarik, Rajthoral, Horvath, Kolar, Darida, Bakos, Duris (Tecl)

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Kuyt, Mehmet Topal, Baroni, Salih (Selçuk), Sow, Webo

STAT: Mesta Plzen

SAAT: 20.00

YAYIN: STAR

HAKEM: Gianluca Rocchi



V.Plzen, 2010-11 Sezonunda Beşiktaş’a Elenmişti. 

Çek temsilcisi Viktoria Plzen daha önce Türk takımları ile Avrupa kupalarında 1 kez eşleşmişti. 2010-11 sezonunda Beşiktaş ile eşleşen Viktoria Plzen takımı sahasında 1-1 berabere kalmış İstanbul’da ise 3-0 kaybedip elenen taraf olmuştu. 

Fenerbahçe Avrupa Kupalarında Çek Takımlarıyla 8 Kez Karşılaştı.  

Fenerbahçe Avrupa kupalarında Çek Cumhuriyeti temsilcileri ile 8 kez karşılaştı. Oynanan 8 maçta Fenerbahçe 3 kez kazanırken 5 maçı ise rakip takımlar galip geldi beraberlik sonucu çıkmadı. 2004-05 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında Sparta Prag takımını hem sahasında hem deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe 1992-93 sezonunda Uefa kupasında Sigma Olomouc takımını sahasında 1-0 yenmiş ancak deplasmanda 7-1 kaybedip elenmişti. Fenerbahçe 1989-90 sezonunda Sparta Prag takımına 3-1 ve 2-1’lik skorlarla, 1983-84 sezonunda Bohemians takımına 1-0 ve 4-0’lık sonuçlarla kaybederek elenmişti. 

V.Plzen Bu Sezon Sahasında Oynadığı 7 Avrupa Kupası Maçını da Kazandı. ( 18 Gol Attı 1 Gol Yedi)

Viktoria Plzen takımı bu sezon 2.Ön eleme turundan Uefa Avrupa Lig’ine katıldı. Viktoria Plzen geride kalan dönemde sahasında oynadığı 7 Avrupa kupası maçını da kazandı. Viktoria Plzen 7 maçta 18 gol atarken rakiplerine sadece 1 gol atma izni verdi. Toplamda ise bu sezon 14 Avrupa kupası maçı oynayan V.Plzen 11 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. V.Plzen, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı son 9 maçı kaybetmedi, en son Barcelona karşısında mağlup olmuştu. 



<< Önceki Haber Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçını nasıl izleyebilirsiniz? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER