Virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz

Samanyolu Haber TV'nin yayınlarına karşı başlatılan karalama kampanyası fazla uzun ömürlü olmadı.

Virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz

Dershanelerin ve okuma salonlarının kapatılması girişimiyle ilgili Samanyolu Haber'in yaptığı yayınlar bazıları tarafından akıl almaz çarpıtmalara malzeme edilmeye çalışılıyor. 

Önceki gün Samanyolu Haber'de yayınlanan bir haberde kullanılan ve okullarda madde kullanımı, alkol ve çeteleşme gibi unsurlarla, bunların nasıl önlenebileceğine ilişkin Prof. Dr. Ergün Yıldırım'la yapılan röportaj, ilginç bir kampanyaya dönüştürülmeye çalışıldı.

Buna göre Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Samanyolu'na verdiği röportajın 'belli kurgu içinde çarpıtıldığını' iddia ederken bazı internet siteleri ve twitter hesapları 'Samanyolu Haber, röportajı çarpıttı' şeklinde karalama kampanyası başlattı.



Röportajda Prof. Dr. Yıldırım okul dışında gönüllülük esasına dayalı, maaşa dayanmayan bir sistemin var olması gerektiğini vurgularken bu sistemi yok etmeyecek şekilde bir değişiklik yapılması gerekiyor' diyor. 

Söz konusu iddialara Samanyolu Haber  TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar Twitter üzerinden cevap verirken 'Prof. Dr. Ergun Yıldırım, çarpıttığımızı iddia ediyor! Virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz' diyerek videoyu paylaştı.

<< Önceki Haber Virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER