Zaman'ları çöpe attıkları yetmezmiş gibi...

İstanbul Maltepe'de bulunan KİPTAŞ konutlarında oturan vatandaşlar ilginç bir olayla karşılaştı.

Zaman'ları çöpe attıkları yetmezmiş gibi...

İstanbul Maltepe KİPTAŞ Seyrantepe Konutları’nda oturan Zaman Gazetesi aboneleri geçtiğimiz günlerde, sabah apartman girişinde gazetelerini posta kutusundan almaya indiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Yaklaşık 1000 dairenin bulunduğu 10 bloğun tamamında esrarengiz bir şekilde, abonelere dağıtılan Zaman Gazeteleri toplanarak bütün posta kutularına Hükümete yakın yayın organı Sabah Gazeteleri konuldu.

KİPTAŞ 2. Etap Seyrantepe Sitesi’nde oturan vatandaşlara bedava gazete şoku yaşatan, parası ödenen Zaman'ları ise çöpe gönderen kişilerin kimliği belirlenemezken konuyla ilgili Samanyoluhaber.com'a konuşan site sakinleri 'Bazı Zaman gazetelerini çöpten bulduk, birçoğu ise yok edilmiş' açıklamasında bulundu.

İsmini vermek istemeyen bir site sakini ise Seyrantepe Sitesi’nde seçimle değil İstanbul Büyükşehir Belediyesi iktisadi kuruluşlarından KİPTAŞ’ın atamasıyla iş başına gelen Boğaziçi Yönetim'i suçladı. Boğaziçi Yönetimin İnşaat bitiminde yasal sürenin ardından devretmesi gereken idareyi hukuksuz şekilde site sakinlerine devretmediğini belirten vatandaş, ''her ay 2+1 dairelerden 217, 3+1 dairelerden de 261 Lira aidat ile ayda ortalama 250 bin liralık bütçesi bulunan, üstelik kim tarafından denetlendiğini bilmediğimiz  bu yönetim, yüzlerce Sabah gazetesini evlerimize bırakarak/bıraktırarak suç işlemiştir. Bu eylem yönetimin haberi olmadan, güvenliğin onayı olmadan yapılamaz'' diye konuştu.

Site sakinleri şimdi Boğaziçi Yönetim'den açıklama bekliyor. İşte posta kutularına bırakılan Sabah gazeteleri


<< Önceki Haber Zaman'ları çöpe attıkları yetmezmiş gibi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER