Efendimiz'e hakaret eden isimden bir küstahlık daha!

Taraf Gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan, İslâm dini üzerinden tahriklerini devam ettiriyor.

Efendimiz'e hakaret eden isimden bir küstahlık daha!

Geçtiğimiz Ekim ayında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav) yönelik hakaretleri halen hafızalarda duran Sevan Nişanyan provokasyonlarına devam ediyor. İnternette yayınlandığı anda dünyayı ayağa kaldıran skandal film 'Innocence of Muslims' için yaptığı yorumda Efendimiz'e yönelik  yakışıksız ifadeleriyle her kesimin tepkisini çeken  Taraf gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan bu kez daha da ileri gitti.

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sav), "Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar" şeklindeki hadisini hedef alan Nişanyan, kutsal değerlerimize Facebook adresi üzerinden saldırdı.

Nişanyan, Hazreti Peygamber'in (sav) bu sözlerinin başına 'yanlış' ibaresi koyduktan sonra 'doğru' kelimesini kullanarak bu sözün muharref halini yazdı: "Her doğan allahsız doğar, onu anası, babası ve nüfus memuru Müslüman, Hıristiyan veya Yahudi yapar."

Nişanyan'ın bu sözün altına "Hz. Sevan" diye yazarak skandala son noktayı koydu. Sevan Nişanyan'ın bu hezeyanları sosyal medyada büyük tepki görürken, Facebook ve Twitter kullanıcıları Nişanyan'ı eleştiri yağmuruna tuttu.


<< Önceki Haber Efendimiz'e hakaret eden isimden bir küstahlık daha! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER