Güney Afrikalıların Bursa çıkarması

Güney Afrikalıların Bursa çıkarması

Güney Afrika Devlet Televizyonu SABC yöneticileri Bursa'daki incelemeleri kapsamında Bursa Orhangazi Üniversitesi'ni de ziyaret etti.

Bursa'daki Uudağ ve Ulu Camii'yi ziyaret eden SABC ekibi Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri'yle yemekte bir araya geldi. Yemeğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren'in yanı sıra akademisyenler ve Güney Afrikalı öğrenciler de katıldı. Prof. Dr. İleri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Ziyaretten oldukça memnun kaldık. Bu ziyaretin bize çok şey katacağına inanıyorum. Güney Afrika devlet televizyonu genel müdürlerinin bizi ziyaret etmesi uluslararasılaşmak ve dünya arenasında üniversitemizin bilinmesi adına çok önemli." dedi.

SABC Televizyonu Genel Müdürü ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Sully Motsweni üniversiteye hayran kaldıklarını söyledi. Motsweni, "İkiz kızlarım var. İkisinin de Bursa gibi güzel bir şehirde ve sizin üniversiteniz gibi iyi bir üniversitede eğitim almasını çok isterim. Burada okuyan Güney Afrikalı öğrencilerle sohbet ettik. Onları burada görmek bizi gururlandırdı." şeklinde konuştu. Rektör İleri ziyaret sonunda SABC yöneticileri adına Sully Motsweni'ye plaket takdim etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Güney Afrikalıların Bursa çıkarması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER