'Günün Mağdurları' bu hafta tutuklu polis eşlerini anlatıyor!

Bu haftanın belgeseli tutuklu komiser Hüseyin Korkmaz’ın eşi Leyla Korkmaz’ın hikayesini konu alıyor...

'Günün Mağdurları'  bu hafta tutuklu polis eşlerini anlatıyor!

Ya farklıydılar, ya da herkes gibi sıradan… İnsanca yaşamak isterken hiç ummadıkları bir durumda buluverdiler kendilerini. Tutuklanan da oldu içlerinde, tutuklu bekleyen de. Ve en acısı can veren…
 
Her devrin iktidarı kendisine göre bir düşman belirlerken onlar çıktı karşılarına. Ya kurban oldular ya da gerçekten hedef.

 
Samanyolu Haber TV son dönem Türkiye’de acı çeken insanların hikayelerini Günün Mağdurları belgeseliyle ekrana getiriyor.


 
İlk bölümde Kore’den gelip ülkemize yerleşen, emniyet mensubuyla evlenen bir yabancı gelinin, Leyla Korkmaz’ın hikayesi var. 17-25 Aralık büyük yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislerden birisi olan Komiser Hüseyin Korkmaz’ın eşi Leyla hanım kim, neden Türkiye'ye geldi, niçin evlendi, Türkiye’yi nasıl tanıdı, 17-25 Aralık büyük yolsuzluk soruşturmalarında eşinin görevi neydi, Eşi neden tutuklandı, o süreçte neler yaşadılar, onlara kim destek oluyor, bu süreçte neden ülkemizi terk etmedi gibi soruların cevabı bu belgeselde. 



Koreli Gelin Leyla Korkmaz arkadaşlarının, ailesinin anlatımıyla Günün Mağdurları özel belgeselinde…

Hüzün, ümit ve gurur bir arada.
 
Proje koordinatörlüğünü Veysel Karani Gümüşdereli’nin yapımcılığını ve yönetmenliğini Tarık Dayı’nın, görüntü yönetmenliğini de Seyfi Gül’ün üstlendiği Günün Mağdurları, bu akşam 22:00'de Samanyolu Haber TV de

<< Önceki Haber 'Günün Mağdurları' bu hafta tutuklu polis eşlerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER