'Hainler müzakerelerden devamlı güçlenerek çıktı'


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, gelen şehit haberlerinin artık son bulmasını isteyerek, "Bu hainler konuşmalardan ve müzakerelerden devamlı olarak güçlenerek çıktılar. Bu canilere artık daha fazla taviz verilmesini istemiyoruz." dedi.

Diyarbakır'daki pusu sonrasında 2 askerin şehit edilmesinin ardından Dernek Başkanı Ali Yavuz açıklama yaptı. Yavuz, terörün bitirilmesini isteyerek, şunları kaydetti: "Diyarbakır'dan gelen acı haber ciğerlerimizi yaktı. Göreve gitmek üzere otomobillerine binen askerlerimize hain teröristlerin otomatik silahlarla ateş açması sonucu iki kahramanımız şehit olmuştur.

Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine yakınlarına ve yüce milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Her gün gelen şehit haberleri şehit aileleri ve gazileri fazlasıyla üzmektedir. Asker ve polislerimiz haince, kahpece, tuzak kurularak, arkalarından vurularak şehit edilmeleri bizleri endişelendirmektedir. Hainlerin siyasi sözcüleri pişkin pişkin konuşarak ermeni uşağı olduklarını açıkça söylemektedirler. Huzur içinde yaşadığımız cennet vatanımızda, dış güçlerden aldıkları destekle, içimizdeki hainler ülkemizi karıştırmak için ellerinden gelen her türlü canilikleri yapıyorlar. Terör olaylarından gelen şehit haberleri şehit ailelerinin ve gazilerin sabrını taşırma noktasına getirmiştir. Televizyonlara bakamaz hale geldik. Psikolojilerimiz tamamen bozuldu. Bizim canımızı acıtanların canlarının acıtılmasını istiyoruz. İdamın cezasının acilen tekrar getirilerek, teröre karışmış bütün hainlerin idam edilmesini istiyoruz."

"İdam yasasının çıkartılması zor olmaması gerek" diyen Yavuz, bu ülkede yaşayan hiç kimsenin bu vatan hainlerinin idam edilmesine karşı çıkmayacağını aktararak, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Askerimize, polisimize ve yüce milletimize kurşun sıkan her kim olursa olsun kısasa kısas uygulayarak hak ettikleri cezaların verilmesini istiyoruz. Terörün yoğun olduğu yerlerde günübirlik sokağa çıkma yasağı uygulanması yerine bu hainlerin kökleri kazınana kadar kararlılıkla terörün üstüne gidilmesi ve olağanüstü hal ilan edilmesi gerekmektedir. Bu hainler konuşmalardan ve müzakerelerden devamlı olarak güçlenerek çıktılar. Bu canilere artık daha fazla taviz verilmesini istemiyoruz. 470 milletvekilinin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek devletimize yakışır bir davranış göstermelerini bekliyoruz. Eğer siz bunu yapmazsanız terör kesinlikle bitmeyecek ve Türk milleti daha çok fidanlarını kara toprağa verecektir. Bizim artık tek bir fidanımızı daha toprağa vermeye tahammülümüz yoktur."
CİHAN
<< Önceki Haber 'Hainler müzakerelerden devamlı güçlenerek çıktı' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER