Senelerdir hakimlik yapan Başer'e bu reva görüldü

Tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevi'ne götürülen 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer'in eşiyle 2 dakika bile görüştürülmesine izin verilmedi.

Senelerdir hakimlik yapan Başer'e bu reva görüldü

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Emniyet müdürlerine reddi hakim taleplerini kabul ettiği için HSYK tarafından açığa alınan hakimlerden Metin Özçelik dün tutuklanmıştı. İfade için Adliyeye giden 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer hakkında da tutuklama kararı verildi.
'AİLESİYİZ BİZ, NİYE İZİN VERMİYORSUNUZ' 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer, Silivri Cezaevi'ne sivil bir polis otomobiliyle getirildi. Araç nizamiye kapısında durduğu sırada, Başer'in hakim eşi vedalaşmak için polis otomobilinin yanına geldi. Ancak polisler bu görüşmeye izin vermedi ve araç hızlanarak cezaevine girdi. Başer'in eşi aracın arkasından böyle seslendi. "Bir dakika, bir dakika... Ailesiyiz biz. Ben de hakimim. Eşimle görüşeyim 2 dakika. Niye izin vermiyorsunuz?" dedi. Ancak Hakim Başer'i getiren polis aracı beklemeden cezaevi içine giriş yaptı. Senelerdir hakimlik yapan Başer'e bu reva görüldü | Samanyolu Haber
<< Önceki Haber Senelerdir hakimlik yapan Başer'e bu reva görüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER