Hamza Hamzaoğlu: Daha iyisini yapmamız gerekiyor


Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, güzel bir oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını ancak daha iyisini yapmaları gerektiğini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-1 galip ayrıldıkları Eskişehirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Gazel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını anlatan Hamzaoğlu, "Bugün kupadaki ikinci maçımıza çıktık. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyorduk. İyi bir galibiyet ve iyi sonuç aldık. Takımımız çok daha iyisini yapabilir. Önümüzde çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. Ciddi şekilde hazırlanacağız. Bugün takımımın ortaya koyduğu futbol gelecek adına bizi ümitlendirdi. Taraftarımızın coşkusuyla bütünleştiğimizde yapacağımız şeyler beni daha da heyecanlandırdı" dedi.

'BİZ SAHADA İŞİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Yönetimin aldığı olağanüstü kongre kararına ilişkin soruya Hamzaoğlu şu cevabı verdi: "Gönül isterdi ki böyle karar olmasın. Her şey yolunda gitsin. Maalesef kulüplerde bu tür şeyler oluyor. Ben inanıyorumki Bursaspor kendine layık, gönülden hizmet eden başkanını ve yönetimini seçecektir. Bizim işimiz sahada. Biz sahada işimizi yapmaya devam edeceğiz. Kongre kararı transfer sürecini etkilemez. Vaktimiz olacak. O zamana kadar biz hazırlıklarımızı yapacağız"

Hamzaoğlu, Sutter'in kadroda olmaması ve Hosagai'nin performansıyla alakalı ilgisi soruya ise "Sutter'in sakatlığı var. Hosagai'yi o mevkide düşündük. Luis farklı oyuncu. Biz daha farklı oyuncu düşündük. Erdem'de sakatlığından dolayı oynamayınca Hosagai'yi orada düşündük. Bugünde iyi oynadı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

'RAKİBE SAYGILI OLMALIYIZ'

Hamza Hamzaoğlu, kazanılan penaltı atışı sonrasında taraftarların kaleci Harun'un penaltıyı atması yönündeki tezahüratlarına kendisinin olumsuz yanıt vermesiyle ilgili soruya da "Rakibimiz kim olursa olsun saygı duymalıyız. Taraftarımızı anlıyorum. Güzel işler de yaptılar, zaman zaman maçı bırakıp onları izledim. Çok eğlenceli anlar yaptılar. Ancak bizim penaltıcımız Josue, onun kullanması lazım. Rakibimizi küçümsememiz lazım." ifadelerini kullandı.

'AYBABA: BURSASPOR ÇOK CİDDİYE ALMIŞ'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, Bursaspor'un final havasında oynadığını belirterek, "Bizi bu kadar ciddiye alacaklarını tahmin edememiştim" dedi.

Samet Aybaba, yaptığı açıklamada, genç yetenekleri bulup, onlara şans vermek istediklerini belirterek, "Ben Bursaspor'un bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmemiştim. Çok ciddiye aldılar. Final havasında oynadılar, kendilerini tebrik ediyorum. Futbol değişik bir şey. Böyle taraftar önünde oynamak çok güzel. Bizim çok önemli bir lig maçımız var. Var olma maçı. O yüzden takımın büyük çoğunluğunu Eskişehir'de bıraktık" şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: Daha iyisini yapmamız gerekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER