Hamzaoğlu sadece Galatasaray'a değil 2015'de damga vurdu


Süper Lig Hasan Doğan 2015-2016 Sezonu'nun ilk yarısı sona erdi. Ligin ilk yarısında geçtiğimiz sezon Galatasaray'la üç kupa kazanan ancak bu sezon devre arası olmadan sarı kırmızılı takım ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu, 2015 yılında en çok konuşulan teknik adam oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu araştırmalara göre Hamza Hamzaoğlu, 2015 yılına damga vurdu. Galatasaray'a 4. yıldızını kazandıran ancak yeni sezonda başarılı olamadığı gerekçesiyle teknik direktörlük görevine son verilen Hamzaoğlu, geçtiğimiz yıl toplam 20 bin 338 haber ile sayfalarda birinci sırada yer aldığı saptandı. İkinci sırada geçtiğimiz yıl Bursaspor'un başında başarılı bir grafik çizen ve yeni sezonda Beşiktaş ile iyi bir çıkış yakalayan Şenol Güneş, hakkında yayınlanan 19 bin 611 haberle bulunduğu tespit edildi.

Interpress'in aynı araştırmasında, 2015 yılında spor sayfalarında gündeme gelen teknik direktörler sıralamasında, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımı'nın başında yer alan Fatih Terim toplam 19 bin 440 haber ile üçüncü sırada yer aldığı ortaya çıktı.

Geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran, yeni sezonda İngiltere'de West Ham United takımının başına geçen Slaven Bilic, 18 bin 105 haberle dördüncü sırayı alırken, yeni sezonda Fenerbahçe'nin başına geçen Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın da 15 bin 156 haberle beşinci sırada olduğu saptandı.

Yılın en çok haber olan teknik direktörleri listesinde geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın 12 bin 462 haber, geçen sezon Fenerbahçe'nin başında bulunan İsmail Kartal 10 bin 748 haber, iki sezondur Torku Konyaspor'da çalışmaya devam eden Aykut Kocaman 8 bin 591 haber, Bursaspor'da bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Ertuğrul Sağlam 8 bin 577 haber ve bu sezon başında Kasımpaşa'dan Trabzonspor'un başına geçen ancak başarılı olamayarak görevinden ayrılan Şota Arvaladze'nin 8 bin 212 haberle ilk on sıra içinde yer aldığı tespit edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu sadece Galatasaray'a değil 2015'de damga vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER