Hastanede bıçakla psikologu rehin aldı, nişanlısı gelince bıraktı


Bursa İnegöl Devlet Hastanesi'ne gelen bir kişi psikiyatri kliniğinde çalışan doktoru bıçakla rehin aldı. Saldırganın bir gün önce bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İnegöl'de yaşanan olay şöyle gerçekleşti. Psikolojik sorunları olan ve hastaneye tedavi için giden 24 yaşındaki Salih A. doktorunun izinli olduğunu öğrenince çılgına döndü. Psikiyatri bölümünü birbirine katan genç yanında getirdiği bıçakla burada bulunan Kadir Çağıl Doğan'ı rehin aldı.

Durumu gören hastane çalışanları olayı polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, saldırganın doktoru bırakması için ikna çabaları başladı. İlçe emniyet müdürü Şükrü Kaplan'ında katıldığı ikna çalışmaları sonuç vermeyince devreye Salih A.'nın nişanlısı girdi.

Hastaneye gelen İ.A. isimli genç kız kısa sürede nişanlısını ikna ederek psikolog doktor Kadir Çağıl Doğan'ı serbest bırakmasını sağladı.

Olayın ardından saldırgan şahıs polisler tarafından gözaltına alındı ve morg kapısından gizlice hastaneden çıkarıldı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Salih a. İsimli gencin 1 gün önce hap içtikten sonra bileklerini keserek canına kıymaya çalıştığı öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hastanede bıçakla psikologu rehin aldı, nişanlısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER