Havzalı kadınlar kahvaltıda buluştu


Havzalı olup Samsun'da yaşayan Havzalı kadınlar, Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltıya Dernek Başkanı Ahmet Güngör, Kadın Kolları Başkanı Kumru Çiçek ve çok sayıda Havzalı kadın katıldı.

Dernek Başkanı Ahmet Güngör, "Havzalılar olarak Havza'ya ve Havzanın değerlerine sahip çıkmalıyız. Bizler Havza'ya sahip çıktığımız sürece Havza kazanacaktır. Cumhuriyetin ilk kıvılcımın yakıldığı ilçemizin gelişimi ve büyümesi için birliktelik içerisinde olmalıyız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu kahvaltı programını geleneksel hale getireceğiz." dedi.

Kadın Kolları Başkanı Kumru Çiçek ise kadınlara yönelik birincisini düzenledikleri kahvaltı programının devam ettirileceğini belirterek, "Havzalı bayanlar olarak sosyal hayatın içerisinde aktif olarak bulunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz için biz bayanlara düşen her türlü görevde yer alacağız." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Havzalı kadınlar kahvaltıda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER