Hem Rus hem Türk taraftarlar takımlarından emin

Hem Rus hem Türk taraftarlar takımlarından emin

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Lokomotiv Moskova - Beşiktaş maçı öncesi taraftarlar emin konuştu.

Maç öncesi fikirlerini Cihan Haber Ajansı ile paylaşan taraftarlar takımlarına güvendiklerini dile getirdi. Moskova'da çalıştığını söyleyen Mustafa Kulcu, "Beşiktaş'ı desteklemeye geldik. Biz kazanacağız Lokomotiv'in şansı bile yok. Mario Gomez'e çok güceniyoruz. En az 3 golle buradan ayrılacağız." dedi.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Beşiktaşlı taraftar, "Bir şey söylemiyorum. Çok heyecanlıyım. Mario Gomez ve Oğuzhan'a çok güveniyorum." diye konuştu.

Seçkin isimli bir diğer taraftar ise diğer Türk takım taraftarların da Beşiktaş'ı desteklemeye geldiğini söyledi. Siyah beyazlı taraftar, "Millet bu soğukta işini gücünü bırakmış emek edip gelmiş, Beşiktaş'ta bunun karşılığında bizi sevindirir." şeklinde konuştu.

"MARİO GOMEZ'DEN ÇEKİNİYORUZ"

Lokomotiv Moskova taraftarları takımlarından emin olsalar da Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez'den çekindiklerini söylediler. Maksim isimli Lokomotiv taraftarı, "Zor maç olacak, tam en kritik maçlar. Galibiyetten eminiz 3-2 kazanacağımızı düşünüyorum. Mario Gomez ve Quaresma'dan çekiniyoruz." diye konuştu.

Lokomotiv Moskova'nın grubu lider tamamlayacağını iddia eden diğer Lokomotivli taraftar, "Beşiktaş Sporting'ten korksun. Biz nasılsa grubu ilk bitireceğiz. İkincilik için mücadele edebilirler." dedi.

Lokomotiv Moskova - Beşiktaş karşılaşması TSİ 20.00'da Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Hem Rus hem Türk taraftarlar takımlarından emin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER