Hikmet Karaman: 24 puan iyi bir puan


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sezonun ilk yarısında topladıkları 24 puanın iyi bir puan olduğunu söyledi.

Karaman, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 17. haftasında 2-1 kazandıkları Medipol Başakşehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "45 dakika oynadığımız sezonun en iyi futbolu. Gole kadar en az 2-3 tane net gol pozisyonumuz var ama 40. dakikada da yediğimiz gol. İkinci yarı ve ilerleyen bölümlerde rakibimizin 10 kişi kalması avantajları lehimize çevirdi." diyerek, şöyle devam etti:

"Oyuncularımız önemli bir 3 puan aldı. Oyun içerisinde zaman zaman 2 takım adına gel-gitler var. Hakem adına yorumlar var. Benim şahsi kanaatim genç hakem arkadaşımız 2 takım adına da hatalar yapmıştır. Belki Abdullah hocanın takımına yapıldığı iddiası var. Mağlup olunca bunu zaman zaman ben de yapıyorum. Penaltı diye itiraz ettikleri pozisyon var. Görüntüleri izledim ceza sahasının dışında pozisyon. Hakem ikili mücadelelerde daha rahat bırakabilirdi. Ama genç hakemlere biraz daha belki toleranslı olmamız gerekiyor. Çünkü hata yaparak gelişecekler. Ama bu hatayı tek taraflı yaparlarsa olmaz. 2 takım adına da yapıyorlarsa bunu biraz tolere etmemiz lazım."

Sezonun ilk yarısında 24 puan topladıklarını hatırlatan tecrübeli hoca, "Futbolda zaman zaman eleştiriler var, yapacaksınız ama 24 puan iyi bir puan. Geçen 2 seneyi düşünecek olursak kulüp olarak küçük de olsa gelişimimiz var. Gerçekten iyi bir takım olma yolunda küçük de olsa gelişmeyi görüyoruz. Bu yolda devam edersek, 3 sene Süperi Lig'de oynayıp 5 sene çıkmak için uğraşan takım değil, kalıcı olur ve üst sıralara oynarsınız. Böyle bir ilk devre yaşadık. İnşallah ikinci yarıya da eksik kalan yerlerimizi tamamlarız. Transfer değil, doğru transfer yapmalıyız. Bunu da devre arasında yönetimimizle konuşup halledeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman: 24 puan iyi bir puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER