Hikmet Karaman: Bugüne kadarki en vasat maçımızı oynadık


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Mersin İdmanyurdu karşısında bugüne kadarki en vasat maçlarını oynadıklarını belirtti.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-0 yenildikleri maç sonrası açıklamada bulunan Hikmet Karaman, oyunun penaltı bölümünden öncesine değinerek şunları söyledi:

"Hakem faulü vermesi gerekir. Tamam faulden sonra net penaltı. Tamam bizim de penaltımız var. Servet'in Leo'yu çekmesi net bir penaltı. Sen onu nasıl görmüyorsun. Oradakini görüyorsun oradakini görmüyorsun. Faulü görmüyorsun penaltıyı görüyorsun. Bizimkini görmüyorsun.

Yediğimiz 2. ve 3. goller tamamen bizim hatalarımız. Biz de hatalarımızdan ders çıkaracağız. İkinci golden sonra zaten oyuncuların ilk devre hakeme olan inancı soru işareti. Sürekli tartışma içerisinde geçti verilen kararlar. Deneyimli hakemler basit hatalar yapmayacak."

Hakem İlker Meral'i tanıdığını ve maçın kasetini seyretmesini isteyen Karaman
şöyle devam etti:

"Biz de seyredeceğiz. Hatayı nerede yaptık göreceğiz. Deneyimli hakemler gelişsin arkadaş, aynı yerde saymasın. Yeni, genç hakemler çıkıyor, çıksın yönetsinler, onlar hata yapsın. Ama deneyimli hakemler, geçmişteki arkadaşlarımız gelişsinler, hep aynı hatalar olur mu ya?

Ben burada bunu söylerken Mersin İdmanyurdu'nun haklı galibiyetine gölge düşürmüyorum onu da söyleyeyim. Çok iyi ve disiplinli oynadılar, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler. Ama oyunun kritik bölgelerinde hakemin vereceği kararlar önemli. İlla Leo 4 kişiyi geçip dönecek mi yani. Topu kaptırdı çal faulü, faul oldu görüyorsun. Olabilir göremedin. Yan hakem ne iş yapıyor. Burnunun dibinde o niye görmüyor. Bu yan hekem ofsaytları nasıl görüyor. 40-50 metre uzağındaki. Onu da geçtim penaltıyı göreceksin. Onu da çal o zaman. Sonuç iyi oynamadık. Bugüne kadarki maçlar içinde en vasatını çıkardık."
CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman: Bugüne kadarki en vasat maçımızı oynadık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER