Hikmet Karaman: Her düştüğümüzde ayağa kalkmasını bildik


Çaykur Rizepor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zaman zaman düştüklerini, ancak düştükleri yerden ayağa kalkmasını bildiklerini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23'üncü haftasında evinde Kasımpaşaspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Ligin ikinci yarısından puansal açıdan iyi görüntü çizmediklerini ifade eden tecrübeli hoca, "Kapasitemizi biliyoruz. Nerede yanlışlar, doğrular var onları biliyoruz. Geçen sezonda, bu sezonun ilk yarısında da düşüşler yaşadık. Şimdi de yaşıyoruz. ama her düştüğümüzde de düştüğümüz yerden ayağa kalkmasını bildik. Bizim gibi diğer takımlarda yaşıyor. Türk futbolunun yarası bu. Sezon bittikten sonra 8-9 oyuncu gidiyor, 8-9 oyuncu geliyor. Teknik direktörler 2-3 kez değişiyor. Bir istikrar, bir oyun düzeni, takım resmini çıkarmakta teknik adamlar zorlanıyorlar." diye konuştu.

Yerel medyada kendisine yönelik yapılan eleştiriler olduğunu işaret eden Karaman, şöyle devam etti: "Bugün yendik; ne kahramanız, yenilseydik de kendini kaybeden bir takım asla olmayacaktık. Türk futbolunu tanıyoruz. Her düştüğümüzde ayağa kalkacak kapasitemiz var. Oyuncular bugün iyi mücadele etti. İkinci yarıda Itandje ve Makiadi'nin çıkardığı toplar var. Futbol şansı yanımızdaydı. Kapasitemizi iyi kullanarak oynamaya çalışıyor."

Bundan sonra salı günü oynayacakları Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına kilitlenmeleri gerektiğinin altını çizen Karaman, "Bu oyuncular kupayı da sürdürüyor. Fiziksel ve zihinsel anlamda bir yorgunluk var. Başarılı bir şekilde buraya gelerek devam ettirdik. İstanbul Başakşehir iyi bir takım. Olayın ilk 90 dakikasını oynadık. Zor bir doksan dakika bizi bekliyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman: Her düştüğümüzde ayağa kalkmasını bildik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER