Hırsız güreşçi çıkınca...

ORDU'da çeşitli işyerlerinden ve otomobilden hırsızlık yaptıktan sonra kaçan Gürcistan uyruklu 29 yaşındaki Giorgi V., sokakta yürürken fark edilip, 3 polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Aynı zamanda güreşçi olduğu belirtilen Giorgi V., aşırı direnç gösterdi. Çevredekilerin de yardımıyla kelepçe takılarak etkisiz hale getirilip, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hırsız güreşçi çıkınca...

Olay Ordu'nun merkez Altınordu İlçesi'nde meydana geldi. Gürcistan’dan bir süre önce Ordu'ya üvey babasının yanına gelen Giorgi V., çeşitli işyerlerinden ve bir otomobilden cep telefonu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Mağdur kişiler, şüpheli Giorgi V.'nin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak, polisten de yardım istedi. Polis verilen eşkal doğrultusunda araçla kent merkezinde çalışma yaparken Giorgi V.’nin kaldırımda yürüdüğünü fark etti. Arkadan yanına yaklaşarak Giorgi V.’yi yere yatırıp etkisiz hale getirmeye çalışan 3 polis, zor anlar yaşadı. Polise direnen Giorgi V. kaçmaya çalışınca, çevredekiler de yardıma koştu. Çevredekilerin de yardımıyla polisin kelepçe takıp etkisiz hale getirdiği Giorgi V., ekip otosuna bindirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesi alınan, güreşçi olduğu belirtilen Giorgi V. daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Polis Gıorgı V.'nin çaldığı cep telefonu ile çantayı da sahiplerine teslim etti. Giorgi V.'nin bir otomobilden cep telefonu çalması, bir işyerinden çaldığı çantanın içini boşaltarak yürüme anı ve polisin sokakta yakalama anı da çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

MAĞDUR ESNAF POLİSE TEŞEKKÜR ETTİ

250 TL değerindeki çalınan çantasına kavuşan mağdur esnaflardan Vedat Dönmez, "Güvenlik kameralarından çantamı çalan hırsıza ulaştık. Sosyal medyada da başka gerçekleştirdiği olaylara ilişkin fotoğraflar paylaşılmış. Polis çantayı hırsızdan alıp bana teslim etti. Emniyet’e teşekkür ediyorum. Sokakta arkadaşlarımla hırsızı aramıştık. İyiki bize denk gelmemiş, sonradan güreşçi olduğunu öğrendik. Polis bile etkisiz hale getirirken zorlanmış, vatandaşlar yardım etmiş" dedi.

<< Önceki Haber Hırsız güreşçi çıkınca... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER