İçkiden zehirlenen Çelik'in babası: Sahte içki leblebi gibi her yerde satılıyor

İçkiden zehirlenen Çelik'in babası: Sahte içki leblebi gibi her yerde satılıyor

Fatih'te içtiği sahte rakıdan dolayı zehirlenen Ufuk Çelik (40), İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. Hastane önünde bekleyen baba Nuri Çelik, "Oğlumla konuşamıyorum. Sahte içki leblebi gibi her yerde satılıyor. Devlet buna çare bulsun." dedi.

Evli ve iki çocuk babası Ufuk Çelik, cankurtaranlık yapıyordu. Önceki gün büfeden aldıkları sahte içkiden zehirlendi. Hastane önünde nöbet tutan acılı baba Nuri Çelik, "Arkadaşlarından dolayı oldu. Sahte içki her yerde leblebi gibi satılıyor. Bu insanın başına gelince duyuluyor. Kaç gündür perişanız. Eve geldi kusmaya başladı, baş dönmesi oldu, halsizleşti. Ne kadar içtiğini bilmiyorum. Midesini temizlediler. Yoğun bakıma aldılar." diye konuştu.

Doktorlardan bilgi almaya çalıştığını belirten baba Çelik, şöyle devam etti: "Yoğun bakımda ne kadar iyi ise öyle işte. Doktorlar bir şey söylemiyor. Tedavi devam ediyor. devlet büyükleri bunlara çare bulsun. Türk gençlerini bunlar hedef almışlar. Ne gerekiyorsa yapılsın. Denetimler sıklaşsın. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmaması lazım. Kendim de hanımım da kanser zaten."
Sahte içkiden dolayı soruşturma devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber İçkiden zehirlenen Çelik'in babası: Sahte içki leblebi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER