Başkan Özbek'ten Hacısomanoğlu'na cevap: Hakemlerin alıkonulması hoş değil


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray ile ilgili açıklamalarını tasvip etmediğini ve hakemlerin alıkonulmasının hoş birşey olmadığını söyledi. Ayrıca Başkan Özbek, İbrahimovic sorusu sonrası "Allah aşkına şu İbrahimovic meselesini kapatın." dedi.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile göğüs reklamı sponsorluğu için 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde gündeme dair soruları da cevaplandıran Başkan Özbek, Passolig hakkında sorulan bir soruya, "Passolig yasa ile oluşan bir oluşum ve üzerine pek konuşmak istemiyorum. Ben ama şunu söyleyeyim taraftarımız ne olursa olsun maçlara gelsin. Şuan 230 binin üzerinde Passolig satılmış Galatasaray olarak. Haliyle yeterince maça gelecek taraftarımız var." cevabını verdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilgili açıklamalarına ise Dursun Özbek, "Trabzon'da hoş olmayan olaylar oldu. Trabzonspor başkanının bundan 45 gün önce oynadığımız maçla ilgili açıklamalarını tasvip etmiyorum. Hakemlerin alı konulması hoş şeyler değil. Bayanlarla ilgili açıklaması için ise kendisi dün özür diledi zaten. Futbolu biz yeşil sahada oynamak istiyoruz. Dolayısıyla yeşil sahanın dışında polemiklerin içinde olmak istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Zlatan İbrahimovic sorusuna ise Başkan Özbek, "Allah aşkına şu İbrahimovic meselesini kapatın. Hiç gündemimizde olmadı. Pişirip pişirip önümüze getirmeyin." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Özbek'ten Hacısomanoğlu'na cevap: Hakemlerin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER