İmamoğlu: Yolun sonu gözüküyor, ampul ışık vermiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Denizli’de düzenlenen mitingde, “Yolun sonu gözüküyor. Bu dönem bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul ışık vermiyor’ diyor. Evet haklısın. Bu dönem bitecek. ‘Türk genci terörist değildir ‘diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar' diyor gençler. Bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, oylarınızı gelip Millet İttifakı’na vereceksiniz" dedi.

SHABER3.COM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de miting düzenledi. Mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, cumartesi günü düzenlenecek Büyük İstanbul Mitingi'ni işaret ederek, "Orada kurtuluşun reçetesi yazılacak" dedi. Herkesi Büyük İstanbul Mitingi'ne davet eden İmamoğlu konuşmasında şunlara da değindi:

"15 Mayıs'tan sonra Denizli de hakkını alacak"

Çok önemli bir dönüm noktasındayız, kıymetli Denizlili hemşehrilerim. Hep beraber çok çalışıyoruz ama daha çok azını gördünüz. Milletimiz için esas 15 Mayıs'tan sonra nasıl çalışacağız, Herkese göstereceğiz. Denizli hak ettiği yerde değil. 15 Mayıs'tan sonra Denizli de hakkını alacak. Türkiye'nin her yeri bir cennet köşesi, doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine gerçekten hak ettiği yerde değil. Paramızı pul ettiler, bir anda milletimizi bütün kazanımlarıyla yerle bir ettiler. Emeklisinden işçisine, memurundan sanayicisine, tarımla uğraşanından emeklisine herkesi ne yazık ki mağdur ettiler.  

"Allah aşkına ya bu milleti siz böldünüz siz"

Belli bir yaş üstü insanlar olarak çok uzun bunları dertleşebilir, konuşabilir, geçmişte neydik, bugün neyiz bunun sohbetini yapabiliriz. Gençleri görüyorum. Gençlere hesap vermek zorundayız. Gençlerin umudunu tazelemek zorundayız. Gençlerin yüreklerini ferahlatmak zorundayız. Sizleri mülakat altında ezdirmeyen bir sistemi var etmek zorundayız. Gençler adalet istiyor.  

Yolda gelirken binaların duvarlarında ‘Denizli Vatanı böldürmez’ diye saçma sapan afişler asanları görüyorum. Allah aşkına ya bu milleti siz böldünüz siz. Oy veren-vermeyen, inançlı-inançsız, milli-gayri milli. Allah aşkına benim inancımı da benim milliyetçiliğimi de ölçecek kişi bu memlekette anasından doğmadı. Biz hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetinin evlatlarıyız.  

"Bizi nelerle kirletmeye çalıştılar"

Bu hafta sonu büyük İstanbul Mitingimiz var. Orada ekonomiyi konuşacağız, orada Türkiye'nin ekonomik olarak kurtuluş reçetesi yazılacak. Bu ittifak güçlü bir ittifak. Bu ittifak iş birliğiyle başarmaya alışmış bir ittifak. Bu bölme girişimlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ahlak dışı davranışlara fırsat vermeyeceğiz.  

Sıra artık kalkınmada, şahlanmada sıra artık çok büyük bir tarih yazmada, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına muhteşem bir giriş yapmakta. Kiminle, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile. Denizli'nin doğasına sahip çıkacağız, tarihine sahip çıkacağız. Turizmde en üst seviyelere çıkarmak için bütün bilgi, beceri ve deneyime sahibiz. Bizi nelerle kirletmeye çalıştılar, ‘Efendim şunu yapamazlar, bunu yapamazlar. Maaş ödeyemezler, iş üretemezler.’ Yapamadıkları metroları ben bitiriyorum arkadaşlarımla. Biz yapıyoruz İstanbul'da. Şimdi bu büyük hareket, bu büyük ekip kendini milletine adayıp yollara düşecek. Biz Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde kurulan bu ittifak ile çok başarılı işler yaptık.   

"Bu dönem bitecek"

Milletin ittifakı kazanacak. Bunun adı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümeti değil, tek başına, bunun adı milletin hükümeti olacak. Hak, hukuk, adalet, liyakat, bereket, bolluk, erdem, ahlak aklınıza gelen bütün iyilikler, bütün güzellikler 15 Mayıs'ta yeniden başlayacak.  

Kızlarımız, oğullarımız, pırlanta gibisiniz. Lisede okuyan üniversitede okuyan, ilk oyunu kullanacak, geleceğe umutla bakacak olan sizler, bu seçimde adresiniz, Millet İttifakı'dır. Bu seçimde adresiniz. Kemal Kılıçdaroğlu'dur unutmayın. Bu seçimde  kızabilirsiniz, haklısınız, öfkelenebilirsiniz, haklısınız, olabilir. Ama bu seçim önemli, mutlaka oy kullanın. Sevgili gençler, yolun sonu gözüküyor. Bu dönem bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul ışık vermiyor’ diyor. Evet haklısın. Bu dönem bitecek. ‘Türk genci terörist değildir ‘diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar ‘diyor gençler. Sizi adaletle buluşturacak bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, oylarınızı gelip Millet İttifakı’na vereceksiniz.”  (ANKA)
<< Önceki Haber İmamoğlu: Yolun sonu gözüküyor, ampul ışık vermiyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER