İş ortağını öldürüp cesedini tarlaya atan zanlı, adliyeye çıkarıldı


Eskişehir'de iş ortağını kafasına çekiçle vurarak öldüren daha sonra da cesedi kamyoneti ile kendisine ait tarlaya atan zanlı, adliyeye çıkarıldı.

Olay, 16 Kasım'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası Güven Yıldırım, sabah evinden çıkıp 75'inci Yıl Mahallesi Teksan Sanayi Sitesi'ndeki tezgah makine parçaları üretilen iş yerine gitti. Güven Yıldırım (53) akşam eve dönmemesi üzerine Osman Gazi Üniversitesi'nde memur olan eşi Samiye Ünlü Yıldırım polise başvurdu. Evli ve 2 çocuk babası Yıldırım'ı aramak için Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmalara başlattı. Güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye alındı. Yapılan çalışmalar sonucu Yıldırım'ın en son iş ortağı Yersel Deniz Y. (26) ile görüştüğü belirlendi.

KAMERALAR İNCELENDİ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri mobese ve işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler Güven Yıldırım'ın iş ortağı olan Yersel Deniz Y.'yi şüphe üzerine gözaltına aldı.

CESEDİ BOŞ BİR TARLAYA ATTI

Dün geceki sorgusunda suçunu itiraf eden Y., iş yerinde aralarında çıkan tartışma sırasında Yıldırım'ı başına çekiçle vurarak öldürdüğünü söyledi. Y., olayın ardından iş ortağının cesedini bir poşete sarıp iş yerindeki çelik elbise dolabının içine koyduğunu ve bunu da kamyonete yükleyip daha önce merkeze bağlı köy olan Yukarı Kartal Mahallesi yakılarındaki kendisine ait boş tarlaya attığını anlattı.

SORGULAMASININ ARDINDAN ADLİYEYE ÇIKARILDI

Polis ekipleri gece saat 02.00 sıralarında Yersel Deniz Y.'nin gösterdiği tarlada kayıp iş adamı Güven Yıldırım'ın cesedini buldu. Ceset otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Yersel Deniz Y., sorgulamasını ardından adliyeye çıkarıldı. CİHAN
<< Önceki Haber İş ortağını öldürüp cesedini tarlaya atan zanlı,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER