İstanbul Adalet Sarayı'nda yeni adli yıl törenle açıldı

İstanbul Adalet Sarayı'nda yeni adli yıl törenle açıldı

Yeni adli yıl için İstanbul Adalet Sarayı'nda tören düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet BaşsavcıHadi Salihoğlu, görev yaptıkları adliyedeki mesainin ağır bir görev olduğunu söyledi.

2015-2016 adli yılının açılışı için İstanbul Adalet Sarayı'nda tören düzenlendi. Törene İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Başsavcı Hadi Salihoğlu, adliyede şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ile çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Salihoğlu açılış konuşması yaptı. Şehit savcıyı yad eden Salihoğlu, törene katılan hakim savcılara teşekkür etti. Salihoğlu, "İstanbul Adliyesi hepinizin malumu gerçekten 650'ye yakın hakim ve savcının görev yaptığı bir adliye. Görevimiz çok ağır, buradaki mesai çok ağır bir mesai. Bir araya gelmemiz de oldukça zor oluyor. Bu vesilelerle bir araya geldik. Ben tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adaletin gerçekleşmesinde en büyük zorluğu çeken bu tüm kahraman arkadaşlarım adaleti gerçekleştirecek ve huzur geçireceklerdir. Buna inancım sonsuzdur." dedi.

Törenin sonunda pasta kesildi. Hakim savcılar bir süre kendi aralarında sohbet ettikten sonra tören alanından ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul Adalet Sarayı'nda yeni adli yıl törenle açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER