İşte Galatasaraylı futbolcuların istediği teknik direktör

Aslan’ın bu sezon 4. teknik adamı olan Jan Olde Riekerink, oyuncularla güçlü bir iletişim kurdu, oynattığı futbolla yöneticilere de umut verdi. İdareciler, takım kaptanları ile bir toplantı yaparken herkes bu sezonki hataları söyledi gelecek için aklındakileri bir bir anlattı. Toplantıdan çıkan sonuç; oyuncular gelecek sezon da takımın başında Riekerink’i görmek istiyor.

İşte Galatasaraylı futbolcuların istediği teknik direktör

Galatasaray Yönetimi teknik adam arayışını sürdürürken, oyunculardan gelen bir öneri planların güncellenmesine neden oldu.

Sezona şampiyon apoleti ile başlayan ancak üst üste gelen kötü sonuçlarla birlikte teknik adam sirkülasyonuna giren G.Saray’da 4. teknik adam olarak yedek kulübesine Jan Olde Riekerink oturdu. Kariyerinde bu seviyede takım çalıştırmamış olan ve alt yapılarda görev alan 53 yaşındaki çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların tam da ‘çöktü’ dendiği dönemde görevine başladı. 

Orhan Atik ile birlikte takımı yönetmeye başlayan Riekerink, üst üste gelen kötü sonuçlarla alt yapıya geri dönmesi planlanırken zaman içinde oyuncularla iyi bir diyalog kurdu.. İlk etapta skor olarak olumlu sonuçlar alınmasa da futbolun iyiye gitmesi herkese umut verdi. Oyuncularla yakından ilgilenen, alt yapı eğitimindeki bilgisi sayesinde bazı oyunculara durmaları gereken yerden, yapmaları gereken koşulara kadar detaylı bilgiler veren Riekerink, takıma da kendini bir hayli sevdirdi.


FİNALDEN SONRA HOCA BELLİ
 
Yönetimin yeni hoca için arayışları sürerken oyuncuların Riekerink ile yola devam etmeye yeşil ışık yakmaları başkan Özbek’in de planlarında güncelleme yapmasına neden olurken 2 haftalık süreç içinde durumun netlik kazanacağı ve Türkiye Kupası finali sonrasında da gelecek sezon için bir açıklama yapılacağı öğrenildi. 


KAYNAK: FANATİK

<< Önceki Haber İşte Galatasaraylı futbolcuların istediği teknik direktör Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER