"İstihbarat ve güvenlik zafiyetini gidermek için yetkilileri göreve çağırıyoruz"


Ankara Barosu, dün Ankara'da meydana gelen saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Saldırının barışı ve kardeşliği de hedef aldığını vurgulayan Ankara Barosu, istihbarat ve güvenlik zafiyetini gidermek için tüm yetkilileri göreve çağırdı.

Terörün yine Başkent'in göbeğinde, en stratejik noktada askeri servis araçlarını vurduğunu kaydeden baro, onlarca asker ve sivilin ölümüne neden olan bombanın, sadece askeri servis araçlarını değil barışı ve kardeşliği de hedef aldığını vurguladı.

Ankara Barosu'nun açıklamasında ayrıca şu ifadeler yer aldı: "Ankara Barosu olarak, bombalara ve bombacılara verilecek en güzel yanıtın barışı ve kardeşliği inatla savunmaya devam etmek olduğunu düşünüyor ve herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Bu ve benzer saldırılara zemin hazırlayan istihbarat ve güvenlik zafiyetini gidermek için tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz. Başkent'i kana bulayan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Saldırıda yaşamını yitiren asker ve sivillere Tanrı'dan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber "İstihbarat ve güvenlik zafiyetini gidermek için yetkilileri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER