İtalyan film rüzgarı Kadıköy'de esecek


Kadıköy Belediyesi Kültür Merkez'nde Mart ayı boyunca İtalyan film festivali rüzgarı esecek. 7 Mart'ta başlayacak festival, her Pazartesi izleyiciyle buluşacak.

Yeldeğirmeni Sanat – İtalyan Kültür ortaklığı ile gerçekleşen film günlerinde en yeni İtalyan filmleri 7 Mart'tan itibaren her Pazartesi izleyici ile buluşacak. Yeldeğirmeni Sanat'taki filmler ücretsiz izlenebilecek.

Gösterime girecek olan film türleri, isimleri ve tarihleri şu şekilde;

07 Mart 2016 Pazartesi günü Saat 19:30'da yönetmenliğini Alessio Maria Federici'nin yaptığı 'Stai Lontana Da Me – Benden Uzak Dur' filmi gösterime giriyor. Filmin konusu ise şöyle, "Jacopo piyasada bulunan en iyi çöpçatanlık şirketinin sahibidir. Ama içinden çıkamadığı tek durum kendisidir. Nişanlandığı her kadına uğursuzluk getirir! Jacopo felaketlere sebep olmamak için ilk kaçanın o olması gerektiğini öğrenir. Ama günün birinde hırslı, güzel Sara'yla karşılaşınca aşık olur. O da ona karşılık verir, ama felaketler üst üste gelmeye başlar.

14 Mart 2016 Pazartesi Saat 19:30'da Giovanni Veronesi yönetmenliğinde 'L'ultima Ruota Del Carro - Zurnanın Son Deliği' filmi vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin konusu şu: "Ernesto, hayatın gerçek değerlerini asla kaybetmeksizin, kendi hırslarını takip etmeye çalışan basit bir adamdır. Döşemeci, yuva aşçısı, nakliyeci, şoför, figüran."

21 Mart 2016 Pazartesi günü ise Saat 19:30'da Edoardo Leo yönetmenliğindeki 'Buongiorno Papa – Günaydın Babacığım' isimli film gösterime giriyor. Filmin konusu ise şöyle: "Andrea 38 yaşında yakışıklı ve kendinden emin bir adamdır. Hayatı bir gecelik maceralarla geçerken beklenmedik biriyle karşılaşır."
CİHAN
<< Önceki Haber İtalyan film rüzgarı Kadıköy'de esecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER