Kanal hattından çıkarılanlar şaşırttı


Hatay'da altyapı hatlarının tıkanmasına sebep olan malzemeler, ekipleri ve vatandaşları şaşırttı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), tıkanan altyapı hatlarını açma çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun ilçesinde altyapı sorunları ile mücadelenin sürdüğünü belirten HATSU ekipleri, birçok mahallede gelen şikâyetler üzerine yapılan incelemelerde kanalizasyon ve yağmursuyu tıkanıklıklarının vatandaşları hayrete düşürdüğünü açıkladı.

İskenderun'un en işlek caddesi olarak bilinen Şehit Pamir'deki kanalizasyon hattında oluşan soruna müdahale için giden ekipler, hattı tıkayan büyük bir tahta parçasını tespit ederek yoğun uğraşla sıkıştığı yerden çıkardı. HATSU yetkilileri, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının bu şekilde tıkanması ile büyük sorunlar oluştuğunu belirterek vatandaşların daha dikkatli olmalarını istedi.

İskenderun altyapısının deşarjını önemli derecede etkileyen diğer bir sorunun ise ilçe belediyesinin yapmış olduğu asfaltla kapanan ızgaraların olduğunu vurgulayan HATSU ekipleri, Yunus Emre Caddesi üzerinde yapılan ızgara yenileme çalışmaları sırasında, yağmurun etkili olduğu bir sokaktaki ızgaranın tamamen asfalt ile kapandığını tespit ederek açma çalışmalarının yapıldığını bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Kanal hattından çıkarılanlar şaşırttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER