Kanarya'da silahlı kavga: 1 yaralı


Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler sokak ortasında ateş açtı. Açılan ateşte 1 kadın vücuduna isabet eden mermiyle yaralandı. Polis mahallede operasyon başlattı.

Kanarya Mahallesi Huzur Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında silah sesleri yükseldi. Ara sokaklarda havaya ateş açan kimliği belirsiz 2 kişi, Huzur Caddesi üzerine çıktı. Çevrede bulunan bazı ev ve araçlara ateş eden şüphelilerin silahından çıkan kurşunla o sırada yoldan geçmekte olan bir kadın yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla hastaneye götürüldü. Silahlı yaralamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk eldi. Ara sokaklarda delil çalışması yapan ekipler olaya karıştığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Polis özel harekat ekiplerinin desteğiyle bir binada arama yaptı.

Öte yandan şüphelilerin havaya ateş açması bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, ara sokakta caddeye çıkan iki şüpheli ellerindeki silahlarla rastgele ateş açtığı görülüyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Kanarya'da silahlı kavga: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER