Karabüksporlu Zenke'ye tarihi konakda sürpriz doğum günü


PTT Süper Ligde ilk yarının bitimine 4 hafta kala 23 puanla lider olan Kardemir Karabükspor geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan alınan Nijeryalı futbolcusu Zenke'ye 150 yıllık tarihi Safran Konak'da sürpriz doğum günü düzenlendi.

Hafta sonu Şanlıurfaspor maçı öncesi bu etkinlik futbolculara büyük moral kaynağı olurken eğlence mekan sahipleri Simon Zenke'ye Osmanlı giysileri giydirerek, "Hoş geldin padişahım" diyerek kapıda karşıladı. Geçtiğimiz sezon son anda Süper Ligden düşen ve bu sene hedefini tekrar Süper Lig olarak belirleyen Kardemir Karabükspor bu sezon Şanlıurfaspor'dan alınan Nijeryalı forvet futbolcusu Zenke'ye 150 yıllık tarihi konakta sürpriz doğum günü düzenlendi. Doğum gününe futbolcular, teknik heyet, Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, konak sahipleri ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy katıldı. Futbolcular çalınan türküler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Birlik ve beraberlik içinde tekrar Süper lige çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, "İnşallah bundan sonra Karabük halkı böyle bizim yanımızda olur ve Yücel ailesi örnek olsun kendilerine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde hedefimize ulaşacağız."

ZENKE PADİŞAH OLDU

Zenke ise 150 yıllık bir konak da ilk defa yaş gününü kutladığını belirterek; "Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederim. Pazar günü oynayacağımız Şanlıurfa maçına moral oldu, çok güzel eğlendik" dedi.

Safran konak sahibi Recep Yücel ise Kardemir Karabüksporu konaklarında ağırladıkları için mutlu olduklarını belirtip, "Karabük halkının takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut Safran Konak sahibi Recep Yücel'e tüm futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. CİHAN
<< Önceki Haber Karabüksporlu Zenke'ye tarihi konakda sürpriz doğum günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER