Kardemir Karabükspor sportif direktörlüğe Levent Açıkgöz'ü getirdi


PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor sportif direktörlüğe eski futbolcusu ve alt yapılar teknik sorumlusu Levent Açıkgöz'ü getirdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta içinde sportif direktör Seyit İçgül'ün görevine son verilmesi üzerine Kardemir Karabükspor sportif direktörlüğe eski futbolcusu ve alt yapılar teknik sorumlusu Levent Açıkgöz'ü getirdi. Kulüp başkanı Feridun Tankut'un düzenlediği basın toplantısında kırmızı mavililer'in yeni sportif direktörü alt yapılar teknik sorumlusu Levent Açıkgöz'ün olduğunu açıklarken, "Ailevi nedenler ve görülen lüzum üstüne sportif direktör Seyit İçgül'ün görevine geçtiğimiz hafta son verilmiştir. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonunda uzun yıllar Karabükspor'da top koşturan ve 2 yıldır alt yapılar teknik sorumlusu olarak görev yapan Levent Açıkgöz'ü takımımızın yeni sportif direktörlük görevine getirmiş bulunmaktayız. Kendisine başarılar dileriz." dedi.

"TEKNİK DİREKTÖRÜN İŞİNE KARIŞMAYIZ"

Öte yandan bazı yerel gazetelerde teknik direktör Elvir Baliç'e yönetimden futbolcu konusunda müdahale oluyor haberleri üzerine de bir açıklama yapan Tankut, şöyle konuştu:

"Ben veya yönetim kurulu üyelerimiz kesinlikle hocamızın oynatacağı futbolcular konusunda kesinlikle bir müdahalesi olmuyor, olamaz çünkü idmanlara çıkan o ve futbolcuların idmanlardaki performanslarını en iyi bilen de hocamızdır. Sadece maçlardan sonra kazanılan veya kaybedilen maçların analizini de hocamıza sormak yönetim kurulu olarak sormak hakkımız. Bunu maçlardan önce ve sonra hocamızdan bu konu da sadece bilgi alıyoruz.Kulüp anahtarını hocamıza vermek gibi bir düşüncemiz de olamaz."

Başkan Tankut, eski teknik direktörleri Hüseyin Kalpar'ın çalıştırdığı Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu ve maça 3 puan parolası ile gideceklerini de sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor sportif direktörlüğe Levent Açıkgöz'ü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER