Kaymakam Gazi Kaya`dan sanayiciye ucuz enerji müjdesi

Kaymakam Gazi Kaya`dan sanayiciye ucuz enerji müjdesi

Adıyaman-Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, 12.10.2015 tarihi itibariyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeler için 49 yıllık 'Elektrik Dağıtım Lisansı' başvurusu yapıldığını açıkladı.

Kaymakam Kaya yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa göre OSB'ler sınırları içerisinde 'Elektrik Dağıtımı' faaliyetini sürdürme hakkına sahiptir. Kâhta Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak sınırlarımız dâhilinde elektrik dağıtım faaliyetini yapabilmek için 12.10.2015 tarihi itibariyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) 49 yıllık 'Elektrik Dağıtım Lisansı' başvurusu yaptık. Kâhta'ya ve tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Lisans alındığı takdirde yatırımcılara elektrik dağıtımı, perakende olarak OSB yönetimi tarafında yapılacağını böylelikle ve elektrik tüketim bedelinde ciddi oranda düşüş sağlanacağını belirten Kaymakam Kaya, "Kâhta-Adıyaman karayolu Küçük Sanayi Sitesi'nden Kâhta OSB girişine kadar 2 km uzunluğunda olan orta refüj aydınlatmaları ve OSB 1. Etap içerisindeki tüm sokak aydınlatmalarını aktif hale getirmek için dağıtım şirketince 'Genel Aydınlatma Aboneliği' talebimiz kabul edilmiştir. Muhtelif yerlerdeki sokak aydınlatma hatlarındaki onarım çalışmaları sona erdiğinde genel aydınlatmalarımız faaliyete geçecektir." ifadelerini kullandı.ucuz-enerji-mujdesi-1907584.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kaymakam Gazi Kaya`dan sanayiciye ucuz enerji müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER