Kaymakam okul kantinini denetledi


Nevşehir'in Ürgüp ilçe Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Çağlar Fidan ile birlikte Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi ile Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu'nda bulunan kantinlerde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Alper Balcı, incelemeleri sonrasında öğrencilerin sağlığını tehdit eder maddelerinin okul kantinlerinde bulunmamasından dolayı okul yöneticilerine teşekkür belgesi verdi.

Kaymakam Balcı ve Dr. Fidan, Diyabet Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçede bulunan Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi ile Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu'nda faaliyet gösteren kantinlerinde mevzuat harici gıda maddelerinin barındırılıp barındırılmadığını denetledi. Kaymakam Balcı, öğrencilerin sağlığını tehdit eder maddelerinin okul kantinlerinde bulunmamasından dolayı duydukları memnuniyeti okul yöneticilerine teşekkür belgesi vererek dile getirdi.

Kaymakam Balcı, Diyabet ve KOAH günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor faaliyetlerinde başarılı olan öğrencilere de başarı belgelerini takdim ederek, başarılarının devamını diledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kaymakam okul kantinini denetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER