Kayseri'de nefret operasyonu: 6 gözaltı

Kayseri'de bu sabah düzenlenen nefret operasyonunda 6 iş adamı gözaltına alındı. Toplam 11 iş adamı hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

Kayseri'de nefret operasyonu: 6 gözaltı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından bu sabah nefret operasyonu kapsamında 6 iş adamı gözaltına alındı. Operasyon kapsamında aranan 5 iş adamının ise yurt dışında olduğu belirlendi.

Cumhuriyet savcılığının talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında 11 iş adamı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

İş adamlarından 6'sı bu sabah ev ve iş yerlerinden alınarak, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. İş adamlarının ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

Hakkında gözaltı kararı olan 5 kişinin yurt dışında oldukları ve bir süredir Kayseri'ye gelmedikleri belirtildi. 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Gözaltına alınan Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı M.F., Kayseri Mobilyacılar Derneği (KAYMOS) eski başkanı M.A. ile A.T., N.S., H.G. ve M.A., Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tıp'ta sağlık muayenesinden geçirildi. İş adamları daha sonra Emniyet, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde sorguya alındı. Aynı operasyon kapsamında yurt dışında olduğu belirlenen GESİAD eski Başkanı İ.M., A.E., M.F., M.O. ve M.K. hakkında ev ve iş yerlerinde yapılan arama sonrası tutanak düzenlendi. 


Kayseri'de nefret operasyonu: 6 gözaltı | Samanyolu Haber


BİR NEFRET OPERASYONU DA BURSA'DA

Bursa'da da nefret operasyonu düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 19 kişiyi gözaltına aldı.  Evlerinde gözaltına alınan kişiler emniyete götürüldü. Sorguları burada sürüyor.


DHA

<< Önceki Haber Kayseri'de nefret operasyonu: 6 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER