Bugün Gazetesi'nde yaşanan skandal olay!

Kayyum heyeti, cuma namazı sonrası için dışarı çıkan personelin binaya girmesini engellendi. Bu arada bina içinde ilginç bir olay yaşandı...

Bugün Gazetesi'nde yaşanan skandal olay!

İpek Medya Grubu’na giren ve kimliği henüz tespit edilemeyen şüpheli şahıs, çalışanlardan birinin telefonuna el koydu. Kendisinin haber müdürü olarak atandığını söyleyen şahıs, çekim yapan bir gazetecinin telefonuna vurdu.

Mecidiyeköy’deki İpek Medya Grubu’na giren ve kendisinin haber müdürü olarak atandığını söyleyen şahıs, çalışanlardan birinin telefonuna el koydu. Gazete çalışanları da şahsa, “Arkadaşımızın cep telefonunu alan kişi kimdi? Kim olduğunu bilmediğimiz bir adam telefonuma el koyuyor. Yeni atanan ve gazeteci olduğu söylenen kişi! Sen gazeteci olamazsın! Gazeteci değilsin, haramisin! Hırsız!” diye tepki gösterdi.

Polisler tarafından kayyumun yanına götürülen şahıs, bir süre sonra yine polisler tarafından binadan uzaklaştırıldı.
İpek Medya'da 'tanınmayan haber müdürü' krizi

'Haber müdürüyüm' diyen şüpheli şahıs, gazetecinin telefonuna el koydu | Samanyolu Haber

İpek Medya Grubu'na yapılan operasyon sonrası Mecidiyeköy'deki merkez binasında 'tanınmayan haber müdürü' krizi yaşandı. Binaya giren bir kişi, hem bina çalışanları hem de polis tarafından tanınmayınca karışıklık yaşandı. Kanala haber müdürü olarak atandığını söyleyen kimliği belirsiz kişi, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, sendika temsilcileri ve diğer birimlerin bazı yöneticilerinin İpek Koza Medya binasına girişinden hemen sonra şüpheli kişi paniği yaşandı. Binaya giren bir kişi ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Haber müdürü olarak atandığını söyleyen kişiye tepki gösteren çalışanlar, şüpheli kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polisler de haber müdürü olduğunu söyleyen şahsı tanımayınca bir süre arbede yaşandı. Şahıs, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

Gazetecilerin sorularına cevap veren şahıs, haber müdürü olarak atandığını ancak içeride tartaklandığını söyledi. Şahsı götüren polislerin ısrarla ilgili şahsın gözaltında olmadığını söylemesi dikkat çekti.


Bugün Gazetesi'nde yaşanan skandal olay! | Samanyolu Haber
KAYYUMUN HABER MÜDÜRÜ OLARAK ATADIĞI İDDİA EDİLEN KİŞİ POLİSLER TARAFINDAN GÖTÜRÜLDÜ
Bu arada kendisin kayyum tarafından haber müdürü olarak atandığı iddia edilen kişi polisler aracılığıyla götürüldü. Polisler tarafından götürülen kişi, muhabirin 'gözaltına alınmadıysanız polis sizi neden böyle götürüyor' sorusuna ise cevap vermeden polis aracına bindi. Şahsın yanında gelen başka kişi de Samanyolu Haber kameralarına saldırdı. Ayrıca polisler eşliğinde götürülen şahsın yüzünü kameralardan gizlemesi dikkat çekti... Gazeteci Bilal Şahin olayla ilgili bu tweetleri attı...

<< Önceki Haber Bugün Gazetesi'nde yaşanan skandal olay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER