Kayyumun Millet'e atadığı isimden tartışılan tweet

Polis eşliğinde kayyumların el koyduğu Millet Gazetesi'nin başına gazetecilik geçmişi olmayan Hüseyin Yahya Şekerci getirilmişti. Millet Gazetesi'nin başına geçtikten sonra skandallarla gündeme gelen Şekerci, bugün de tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Kayyumun Millet'e atadığı isimden tartışılan tweet

Medyaya darbe operasyonuyla el konulan yayın organlarından biri olan Millet Gazetesi'nin başına gazetecilik geçmişi pek parlak olmayan Hüseyin Yahya Şekerci getirilmişti.

Şekerci, ilk günden çalışanlara skandal sözler sarf etmişti. Hüseyin Yahya Şekerci'nin, aynı gün Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün'den yediği ayar da sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Millet'in başına geçtikten sonra skandallarla gündeme gelen Hüseyin Yahya Şekerci, bugün de sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımda bulundu.



Twitter hesabından Cumhuriyetin kurucusu Atatürk ile ilgili paylaşım yapan Şekerci, "Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu" ifadelerini kullandı. Kullanıcılar, Şekerci'ye, "Kayyum'un Millet Gazetesi'nin başına getirdiği şahıs, milletin değerlerine hakaret ederken!." şeklinde tepki gösterdi.

HESABI HACKLENMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı ele geçirilen Şekerci, 1 Kasım'da attığı mesajda 29 Ekim'de hesabının ele geçirildiğini 1 Kasım'dan itibaren ise hesabını geri aldığını belirtmişti.

SAMANYOLUHABER.COM



<< Önceki Haber Kayyumun Millet'e atadığı isimden tartışılan tweet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER